Vertailemme 1 600 yritystä löytääksemme parhaan hinnan vuokra-autollesi

Vuokraamani Mini Cooper oli siisti ja uusi, ja lisäksi sain sen todella edulliseen hintaan.
Erkki Tapani Juhani
Pidän verkkosivujen käyttäjäystävällisyydestä sekä samanaikaisen eri yhtiöiden välisen hintavertailun helppoudesta.
Antti Tavern
Vuokrasimme auton Alicantessa. Palvelu oli ystävällistä ja henkilökunta avuliasta. Vuokraisin avian varmasti auton toistamiseen samaa kautta.
Toni Jauhiainen
Halpavuokraauto.fi on loistava verkkosivusto auton vuokraamiseen. Olemme käyttäneet heidän palveluitaan jo vuosikausia törmäämättä kertaakaan ongelmiin.
Jarno Määttä
Vuokrasin auton Helsingissä käydessäni. Varaaminen oli nopeaa ja vaivatonta, ja Hertzin henkilökunta oli avulias ja ystävällinen.
Mari Myller

Miksi vuokrata meiltä

Taatut alhaiset hinnat

Rajoittamattomat kilometrit

Sisältää vakuutuksen ja verot

24 tunnin asiakaspalvelu

Ei luottokorttimaksuja

Ei kätkettyjä kustannuksia

Autonvuokraus Hamilton

Halpavuokraauto.fi vertailee useiden autonvuokrausyritysten tarjoamia vuokrahintoja ja löytää parhaan autonvuokraushinnan. Kaikki vuokra-autot Hamilton sisältävät tarpeellisen vakuutussuojan ja rajattomat kilometrit.

Hamilton miniopas

Hamilton
Autonvuokraus Hamilton

Hamilton County omaisuutta Etelä Lanarkshire ja sijaitsee keskeisellä paikalla eteläisessä osassa Skotlantia. Kaupunki sijaitsee lähellä paikkaa, jossa joet Avon ja Clyde, juosten yhteen. Pääkaupungissa Glasgow on n. 15 km luoteeseen Hamilton, jonka väkiluku on n.. 48000 (2001). Cadzow Hamilton joutui vasta 1445, jolloin nimi muuttui Hamilton tunnettu perheen alueella.

Yksi kuuluisimmista rakennuksista alueen Hamilton palatsi, joka oli perheen asuinpaikka, mutta tämä ei ole tänään. Vuonna 1400 Hamilton Palace tunnettiin yhtenä hienoimmista ja suurin rakennusten maassa, jotka eivät olleet kuninkaallisia. Saat lisätietoja rakennuksen historiasta voi vierailla Low Parks museo Hotellin rakennus vuodelta 1500. Mausoleumi Strathclyde Park on tunnettu pisin kaiku voidaan tuottaa Euroopassa ja kestää 15 sekuntia.

Lähin lentokenttä on Glasgow International Airport, joka sijaitsee noin. 30 km ulkopuolella Hamilton.