Vertailemme 1 600 yritystä löytääksemme parhaan hinnan vuokra-autollesi

Vuokraamani Mini Cooper oli siisti ja uusi, ja lisäksi sain sen todella edulliseen hintaan.
Erkki Tapani Juhani
Pidän verkkosivujen käyttäjäystävällisyydestä sekä samanaikaisen eri yhtiöiden välisen hintavertailun helppoudesta.
Antti Tavern
Vuokrasimme auton Alicantessa. Palvelu oli ystävällistä ja henkilökunta avuliasta. Vuokraisin avian varmasti auton toistamiseen samaa kautta.
Toni Jauhiainen
Halpavuokraauto.fi on loistava verkkosivusto auton vuokraamiseen. Olemme käyttäneet heidän palveluitaan jo vuosikausia törmäämättä kertaakaan ongelmiin.
Jarno Määttä
Vuokrasin auton Helsingissä käydessäni. Varaaminen oli nopeaa ja vaivatonta, ja Hertzin henkilökunta oli avulias ja ystävällinen.
Mari Myller

Miksi vuokrata meiltä

Taatut alhaiset hinnat

Rajoittamattomat kilometrit

Sisältää vakuutuksen ja verot

24 tunnin asiakaspalvelu

Ei luottokorttimaksuja

Ei kätkettyjä kustannuksia

Autonvuokraus Aberdeen Lentokenttä

Halpavuokraauto.fi vertailee useiden autonvuokrausyritysten tarjoamia vuokrahintoja ja löytää parhaan autonvuokraushinnan. Kaikki vuokra-autot Aberdeen Lentokenttä sisältävät tarpeellisen vakuutussuojan ja rajattomat kilometrit.

Aberdeen Lentokenttä miniopas

Aberdeen Lentokenttä
Autonvuokraus Aberdeen Lentokenttä

Aberdeen Airport (ABZ) sijaitsee noin 10 km päässä Aberdeen ja 2 suurin lentokenttä Skotlannissa. On olemassa useita busseja välillä Aberdeen ja lentoaseman rautatieasema on lyhyen taksimatkan päässä lentokentältä. Ne, jotka tarjoavat autonvuokraus Avis, Enterprise, Europcar, Hertz, National ja Alamo

3.290.920 matkustajaa vieraili Aberdeen Airport vuonna 2008. Puoli miljoonaa heistä oli matkustajia matkalla Pohjanmeren yhteydessä öljy-ja kaasuteollisuuden.Keskimäärin noin 24 lähtöä päivittäin Lontooseen, joka on suosituin kohde.Numero kaksi luettelo on Amsterdamin ja Stavanger on kolmanneksi suosituin kohde.Aberdeen Airport on tarjolla 20 eri lentoyhtiöitä.

Lentokentällä on hyvä valikoima kauppoja, kahviloita, baareja ja ravintoloita. Joukossa mukavuudet, langaton internet ja ATM. On olemassa useita hotelleja lähellä, yksi niistä on Aberdeen Airport Thistle Hotel on bisneskeskus.