Säästä jopa 70 % autonvuokrauksesta

Vertailemme 1 600 yritystä löytääksemme parhaan hinnan vuokra-autollesi

tick-2Taatut alhaiset hinnat

tick-2Sisältää vakuutuksen ja verot

tick-2Ei kätkettyjä kustannuksia

tick-2Rajoittamattomat kilometrit

tick-2Ei luottokorttimaksuja

tick-224 tunnin asiakaspalvelu

Vuokraamani Mini Cooper oli siisti ja uusi, ja lisäksi sain sen todella edulliseen hintaan.
Erkki Tapani Juhani
Pidän verkkosivujen käyttäjäystävällisyydestä sekä samanaikaisen eri yhtiöiden välisen hintavertailun helppoudesta.
Antti Tavern
Vuokrasimme auton Alicantessa. Palvelu oli ystävällistä ja henkilökunta avuliasta. Vuokraisin avian varmasti auton toistamiseen samaa kautta.
Toni Jauhiainen
Halpavuokraauto.fi on loistava verkkosivusto auton vuokraamiseen. Olemme käyttäneet heidän palveluitaan jo vuosikausia törmäämättä kertaakaan ongelmiin.
Jarno Määttä
Vuokrasin auton Helsingissä käydessäni. Varaaminen oli nopeaa ja vaivatonta, ja Hertzin henkilökunta oli avulias ja ystävällinen.
Mari Myller

Autonvuokraus Glasgow

Halpavuokraauto.fi vertailee useiden autonvuokrausyritysten tarjoamia vuokrahintoja ja löytää parhaan autonvuokraushinnan. Kaikki vuokra-autot Glasgow sisältävät tarpeellisen vakuutussuojan ja rajattomat kilometrit.

Glasgow miniopas

Glasgow

Autonvuokraus Glasgow

Glasgow sijaitsee Etelä- Skotlannin , lähellä River Clyde.On noin 30 km jokeen toimipiste Pohjois-Atlantilla länteen Britanniassa. Glasgow oli mainittu ensimmäisen lähteiden 1100 ja oli vuonna 1960, Euroopan neljänneksi suurin kaupunki. Sitten upposi väestöstä ja tänään on määrä hieman yli 580 000 (2006). Tämä ei Glasgow Skotlannin suurin ja Britannian kolmanneksi suurin kaupunki.

Glasgow on useita historiallisia rakennuksia, mutta suurin osa on peräisin 1800-luvulta, kun kaupunki laajeni aikana teollistumisen. Yksi kaupungin vanhoja rakennuksia on Glasgow’n yliopistossa vuodesta 1451 Rakentaminen St. Mungo’s Cathedral alkoi 1200-luvulla ja on nykyään tunnettu nähtävyys. Glasgow tarjoaa myös monia puistoja, joista vanhin on vuodelta 1400. Maailman ensimmäinen museo Uskonto sijaitsee täällä, yhdessä lukuisia näyttelyitä ja museoita.

Vierailijat voivat kone Glasgow International Airport, joka sijaitsee noin. 11 km kaupungista länteen.Lentokenttä oli toiseksi vilkkain Skotlannissa vuonna 2008.

Suomi