Vertailemme 1 600 yritystä löytääksemme parhaan hinnan vuokra-autollesi

Vuokraamani Mini Cooper oli siisti ja uusi, ja lisäksi sain sen todella edulliseen hintaan.
Erkki Tapani Juhani
Pidän verkkosivujen käyttäjäystävällisyydestä sekä samanaikaisen eri yhtiöiden välisen hintavertailun helppoudesta.
Antti Tavern
Vuokrasimme auton Alicantessa. Palvelu oli ystävällistä ja henkilökunta avuliasta. Vuokraisin avian varmasti auton toistamiseen samaa kautta.
Toni Jauhiainen
Halpavuokraauto.fi on loistava verkkosivusto auton vuokraamiseen. Olemme käyttäneet heidän palveluitaan jo vuosikausia törmäämättä kertaakaan ongelmiin.
Jarno Määttä
Vuokrasin auton Helsingissä käydessäni. Varaaminen oli nopeaa ja vaivatonta, ja Hertzin henkilökunta oli avulias ja ystävällinen.
Mari Myller

Miksi vuokrata meiltä

Taatut alhaiset hinnat

Rajoittamattomat kilometrit

Sisältää vakuutuksen ja verot

24 tunnin asiakaspalvelu

Ei luottokorttimaksuja

Ei kätkettyjä kustannuksia

Autonvuokraus Glasgow Lentokenttä

Halpavuokraauto.fi vertailee useiden autonvuokrausyritysten tarjoamia vuokrahintoja ja löytää parhaan autonvuokraushinnan. Kaikki vuokra-autot Glasgow Lentokenttä sisältävät tarpeellisen vakuutussuojan ja rajattomat kilometrit.

Glasgow Lentokenttä miniopas

Glasgow Lentokenttä
Autonvuokraus Glasgow Lentokenttä

Glasgow International Airport (GLA) sijaitsee 11 km länteen Glasgow. Se on toiseksi suurin lentokenttä Skotlannissa. On säännöllisiä busseja lentokentän ja Glasgow, ja rautatieasemalle on 3 km päässä lentokentältä. Yritykset, jotka tarjoavat autonvuokraus Avis, Enterprise, Europcar, Hertz, National ja Alamo.

Vuonna 2009 7.255.000 matkustajaa lentokentän itse. Glasgow Airport on päätukikohta Loganair ja EasyJet. Vuonna 2008 viisi suosituinta kansainvälisiin kohteisiinAmsterdaminTeneriffa, Palma, Alicante ja Dubai. Glasgow on myös toinen lentoasema, joka palvelee ensisijaisesti edullisia yrityksiä, Glasgow Prestwick Airport.

Glasgow Airport on hyvä valikoima tullitta kauppoja, kahviloita, baareja ja ravintoloita. Joukossa mukavuudet, langaton internet, mahdollisuudet hierontaan, käteisellä, lasten leikkihuone, apteekki ja liikekeskus. On 3 eri hotellia lentoasemalla on Holiday Inn Glasgow Airport, Express by Holiday Inn ja Premier Inn.