Säästä jopa 70 % autonvuokrauksesta

Vertailemme 1 600 yritystä löytääksemme parhaan hinnan vuokra-autollesi

tick-2Taatut alhaiset hinnat

tick-2Sisältää vakuutuksen ja verot

tick-2Ei kätkettyjä kustannuksia

tick-2Rajoittamattomat kilometrit

tick-2Ei luottokorttimaksuja

tick-224 tunnin asiakaspalvelu

Vuokraamani Mini Cooper oli siisti ja uusi, ja lisäksi sain sen todella edulliseen hintaan.
Erkki Tapani Juhani
Pidän verkkosivujen käyttäjäystävällisyydestä sekä samanaikaisen eri yhtiöiden välisen hintavertailun helppoudesta.
Antti Tavern
Vuokrasimme auton Alicantessa. Palvelu oli ystävällistä ja henkilökunta avuliasta. Vuokraisin avian varmasti auton toistamiseen samaa kautta.
Toni Jauhiainen
Halpavuokraauto.fi on loistava verkkosivusto auton vuokraamiseen. Olemme käyttäneet heidän palveluitaan jo vuosikausia törmäämättä kertaakaan ongelmiin.
Jarno Määttä
Vuokrasin auton Helsingissä käydessäni. Varaaminen oli nopeaa ja vaivatonta, ja Hertzin henkilökunta oli avulias ja ystävällinen.
Mari Myller

Autonvuokraus Edinburgh

Halpavuokraauto.fi vertailee useiden autonvuokrausyritysten tarjoamia vuokrahintoja ja löytää parhaan autonvuokraushinnan. Kaikki vuokra-autot Edinburgh sisältävät tarpeellisen vakuutussuojan ja rajattomat kilometrit.

Edinburgh miniopas

Edinburgh

Autonvuokraus Edinburgh

Edinburgh on pääoman Skotlannissa ja on osa läänin Midlothian.Kaupunki sijaitsee Firth of Forth, joka johdattaa Pohjanmeren itäpuolella Britanniassa. Edinburgh on toiseksi suurin kaupunki Skotlannissa jälkeen Glasgow joka sijaitsee noin 80 kilometriä länteen Edinburghista.Väestön Edinburghin mitattiin yli 470 000 vuonna 2008 ja kaupunki on kulttuurin keskus.

Edinburgh perustettiin kauan ennen kuin siitä tuli kaupunki 1329 ja 1437 sai kaupungin aseman Skotlannin pääkaupunki, jossa se oli ollut sen jälkeen. Kaupungissa on hieno kokoelma rakennuksia suuri osa viime vuosituhannella. Sekä Vanhankaupungin ja New Town on listattu Unescon luetteloon maailmanperintöluetteloon.Vanhankaupungin historia juontaa juurensa 1000-luvulla, kun taas uudempi kaupunki on peräisin 1700-luvulta. Edinburgh tarjoaa niin paljon kuin kauniita maisemia, ikivanhoja linnoja, viski maku ja festivaaleilla.

Edinburgh Airport sijaitsee noin 10 km päässä kaupungin keskustasta ja oli vilkkain lentoasema Skotlannissa vuonna 2008.

Suomi