Autovuokraamo Kypros

Vertaile 1200 toimittajaa ja säästä jopa 70%

brnd1

brnd2

brnd3

tick-2 Taatut alhaiset hinnat

tick-2 Sisältää vakuutuksen ja verot

tick-2 Ei kätkettyjä kustannuksia

tick-2 Rajoittamattomat kilometrit

tick-2 Ei luottokorttimaksuja

tick-2 24 tunnin asiakaspalvelu

Vuokrasin auton Helsingissä käydessäni. Varaaminen oli nopeaa ja vaivatonta, ja Hertzin henkilökunta oli avulias ja ystävällinen.
Mari Myller
Halpavuokraauto.fi on loistava verkkosivusto auton vuokraamiseen. Olemme käyttäneet heidän palveluitaan jo vuosikausia törmäämättä kertaakaan ongelmiin.
Jarno Määttä
Vuokrasimme auton Alicantessa. Palvelu oli ystävällistä ja henkilökunta avuliasta. Vuokraisin avian varmasti auton toistamiseen samaa kautta.
Toni Jauhiainen
Pidän verkkosivujen käyttäjäystävällisyydestä sekä samanaikaisen eri yhtiöiden välisen hintavertailun helppoudesta.
Antti Tavern
Vuokraamani Mini Cooper oli siisti ja uusi, ja lisäksi sain sen todella edulliseen hintaan.
Erkki Tapani Juhani

Autonvuokraus Kypros

Halpavuokraauto.fi vertailee useiden autonvuokrausyritysten tarjoamia vuokrahintoja ja löytää parhaan autonvuokraushinnan. Kaikki vuokra-autot Kypros sisältävät tarpeellisen vakuutussuojan ja rajattomat kilometrit.

Kypros miniopas

Autovuokraamo Kypros

Autonvuokraus Kypros

Kypros on kolmas suurin saari Välimerellä – jälkeen Italian saaret Sisiliaa ja Sardiniassa.Kypros on noin 800000 asukasta (2010), ja se sijaitsee 70 km eteläänTurkista .Muut naapurimaat sivustot ovat Syyria , Libanon , Israel , Egypti ja Kreikka.Maan viralliset kielet ovat kreikka ja turkki.

Kypros on nyt jaettu maa. Kyproksen tasavalta kattaa eteläisen saaren, kun taas Turkin Pohjois-Kyproksen tasavalta (huomioitu vain Turkki), joka kattaa pohjoisinta osaa. Rajan Näiden niin sanottujen “vihreää linjaa”, joka kulkee saaren pääkaupungin Nikosian ja koostuu kahdesta seinät. Risteykset vartioivat YK-joukkoja. Nikosia on noin 360000 asukasta, yhteensä vähemmistö heistä – kyproksenturkkilaisten – asuu pohjoisessa, kun taas Kyproksen kreikkalaiset asuvat eteläosassa kaupunkia.

Alueella on myös kaksi British sotilastukikohta alueita saarella – Akrotirin ja Dhekelia. Nämä eivät kuulu Kyproksen.

Maisema koostuu Troodos on etelään ja länteen, Kyrenia vuorijono pohjoisessa ja tasangoilla välillä. Olympos on korkein – ja toimenpiteet 1952 m.

Kypros on Välimeren ilmasto, jossa kuumat kuivat kesät ja leudot, kosteat talvet.

Suosituin uimaranta ja matkailukaupunkeja saaren Larnaca, Fig Tree Bay ja Aya Napa.

Larnaca ja Limassol etelärannikolla on saaren tärkein satama kaupunkeja.

Kypros on kaksi lentokenttää. Suurin – Larnaca International Airport – 4 km lounaaseen Larnacan keskustaa. Paphos International Airport on maan toiseksi suurin, sijaitsee 65 km kaakkoon Paphos.

Halpavuokraauto.fi tarjoaa autonvuokrausta edellä flypasser ja suosituimpia matkailukohteita. Kokeile hakukone yllä ja varaa halpa autonvuokraus.