Säästä jopa 70 % autonvuokrauksesta

Vertailemme 1 600 yritystä löytääksemme parhaan hinnan vuokra-autollesi

tick-2Taatut alhaiset hinnat

tick-2Sisältää vakuutuksen ja verot

tick-2Ei kätkettyjä kustannuksia

tick-2Rajoittamattomat kilometrit

tick-2Ei luottokorttimaksuja

tick-224 tunnin asiakaspalvelu

Vuokraamani Mini Cooper oli siisti ja uusi, ja lisäksi sain sen todella edulliseen hintaan.
Erkki Tapani Juhani
Pidän verkkosivujen käyttäjäystävällisyydestä sekä samanaikaisen eri yhtiöiden välisen hintavertailun helppoudesta.
Antti Tavern
Vuokrasimme auton Alicantessa. Palvelu oli ystävällistä ja henkilökunta avuliasta. Vuokraisin avian varmasti auton toistamiseen samaa kautta.
Toni Jauhiainen
Halpavuokraauto.fi on loistava verkkosivusto auton vuokraamiseen. Olemme käyttäneet heidän palveluitaan jo vuosikausia törmäämättä kertaakaan ongelmiin.
Jarno Määttä
Vuokrasin auton Helsingissä käydessäni. Varaaminen oli nopeaa ja vaivatonta, ja Hertzin henkilökunta oli avulias ja ystävällinen.
Mari Myller

Autonvuokraus Nicosia

Halpavuokraauto.fi vertailee useiden autonvuokrausyritysten tarjoamia vuokrahintoja ja löytää parhaan autonvuokraushinnan. Kaikki vuokra-autot Nicosia sisältävät tarpeellisen vakuutussuojan ja rajattomat kilometrit.

Nicosia miniopas

Autovuokraamo Nicosia

Autonvuokraus Nicosia

Nikosia sijaitsee Kyproksella ja on maan pääkaupunki.Sen 200000 asukkaan suurin kaupunki Kyproksen. Kreikan nimi Lefkosia kaupunki. Pääoma on jaettu Kreikan ja Kyproksen alue. Sieltä veneen Kyproksen kaupungin Limassolin ja Larnakan .

Nikosia on tapahtunut noin 295 eKr. Kr. Nimi Nikosian avattiin keskiajalla. Vuonna 1192 kaupungissa oli pääkaupunki kuninkaiden Kyproksen. Vanha kaupunki on useita kahviloita aitoja Kyproksen kahvia. Niistä nähtävyydet ovat goottilainen katedraali Hagia alkaen 1200-luvulla, että muunnetaan moskeija. Mustafa Pahsa uskoi profeetta Omer asui täällä, kun hän vieraili kaupungissa. Kaupungissa on useita museoita, arkeologinen museo, moottoripyörä museo ja museot. Joka vuosi kaupunki isännöi Kyproksen International Film Festival ja tennis turnaus, Davis Cup. Nikosia vilkkaasta yöelämästä.

Larnacan kansainvälinen lentokenttä sijaitsee 40 kilometrin päässä pääkaupunki.

Suomi