Vertailemme 1 600 yritystä löytääksemme parhaan hinnan vuokra-autollesi

Vuokraamani Mini Cooper oli siisti ja uusi, ja lisäksi sain sen todella edulliseen hintaan.
Erkki Tapani Juhani
Pidän verkkosivujen käyttäjäystävällisyydestä sekä samanaikaisen eri yhtiöiden välisen hintavertailun helppoudesta.
Antti Tavern
Vuokrasimme auton Alicantessa. Palvelu oli ystävällistä ja henkilökunta avuliasta. Vuokraisin avian varmasti auton toistamiseen samaa kautta.
Toni Jauhiainen
Halpavuokraauto.fi on loistava verkkosivusto auton vuokraamiseen. Olemme käyttäneet heidän palveluitaan jo vuosikausia törmäämättä kertaakaan ongelmiin.
Jarno Määttä
Vuokrasin auton Helsingissä käydessäni. Varaaminen oli nopeaa ja vaivatonta, ja Hertzin henkilökunta oli avulias ja ystävällinen.
Mari Myller

Miksi vuokrata meiltä

Taatut alhaiset hinnat

Rajoittamattomat kilometrit

Sisältää vakuutuksen ja verot

24 tunnin asiakaspalvelu

Ei luottokorttimaksuja

Ei kätkettyjä kustannuksia

Autonvuokraus Protaras

Mikäli suunnittelet matkaa kauniiseen Protarasin kaupunkiin Kyproksella, on auton vuokraaminen reissun ajaksi todella helppoa. Lentokentällä ja sen läheisyydessä sijaitsee runsaasti eri vuokrayrityksiä. Lisäksi voit hyödyntää yritysten tarjoamia palveluita heidän nettisivuillaan. 

Protaras-opas

Autovuokraamo Protaras
Autonvuokraus Protaras

Turistikohde Protaras sijaitsee Kyproksella Paralimnin kunnassa. Alueella sijaitsi aiemmin historiallinen Leukolian kaupunki, jonka satamaan ateenalainen sotilas Demetrius Poliorketes hakeutui turvaan sodan aikana vuonna 306 eaa. Protaras tunnetaan myös tuulimyllyjen maana, ja kaupungissa on mahdollista kokea historian havinaa. 

Protarasin kaupungissa on upeita rantoja ja kirkkaan sinistä vettä. Suosituin rantakohde on ”Fig Tree Bay”. Protaras tarjoaa myös erinomaiset puitteet sukeltamiseen, ja sen sukelluskohteet ovatkin Kyproksen parhaimmistoa. Kaupungin asukasluku on runsaat 20 000. Virallinen kieli on moderni kreikka, mutta väestön keskuudessa voi kuulla myös kyproslaista murretta. Kaupungin ihmiset ovat ystävällisiä ja toivottavat vierailijat lämpimästi tervetulleiksi. 

Protarasin ilmasto on erinomainen, jopa Kyproksen parhaimmistoa. Lämpötilat ovat alhaisimmillaan +7 astetta ja korkeimmillaan +33 astetta. Viileintä kaupungissa on joulukuusta maaliskuun puoliväliin. Rantalomailijoiden kannattaa suunnata Protarasiin kesäkuun alun ja syyskuun lopun välillä. Tämän jakson aikana lämpötilat sopivat erinomaisesti niin rantalomailuun kuin erilaisiin aktiviteetteihinkin, kuten uimiseen ja sukeltamiseen. 

Protarasissa on runsaasti erilaisia historiallisia tapahtumia. Vieraillessasi kaupungissa voit tutustua myös sen moniin historiallisiin kohteisiin, joista mieleen jäävät erityisesti upeat ihmisen luomat rakennelmat. Kaupungissa löytyy vierailukohteita kauniista luontokohteista merkittäviin rakennuksiin, kuten kappeli, ”Blue Hole” -sukelluskohde sekä ”Malama Bay” ja ”Decosta Bay” -rannat. ”Cyclops Bayn” sukelluspaikka tarjoaa myös mahdollisuuden opiskella laite- ja tekniikkasukellusta. 

Liiku vuokra-autolla

Protaras on täynnä mielenkiintoisia paikkoja, joihin on mahdollista päästä vuokra-autolla. Yksi kohteista on ”Sunrise Beach”, jota pidetään kaupungin kauneimpana rantana. Se sopii erinomaisesti erilaisiin aktiviteetteihin. Lentokentältä Sunrise Beachille on matkaa noin 69 kilometriä, ja arvioitu ajoaika vuokra-autolla on noin 1 tunti 12 minuuttia. Matka-aika ja etäisyys vaihtelevat luonnollisesti lähtöpaikan mukaan. 

Toinen mielenkiintoinen kohde Protarasissa on ”Sirena Bay”, jossa sukelluskonkarit pääsevät esittelemään taitojaan. Sirena Bayta pidetään yhtenä kaupungin vierailluimmista sukelluspaikoista, joten se sopii erinomaisesti myös muiden sukeltajien tapaamiseen. Vuokra-autolla on mahdollista ajaa Sunrise Beachiltä Sirena Baylle kymmenessä minuutissa, ja arvioitu matka on 5,3 kilometriä. 

Protaras tarjoaa vierailijalle myös mielenkiintoisen yöelämän. Kaupungissa on lukemattomia ravintoloita ja baareja, joissa vierailla. Yksi suosituimmista baareista on ”Rockafellas Bar”, joka sijaitsee 500 metrin päässä Sunrise Beachiltä, joten vuokra-autolla matka-aika on vain 3 minuuttia. 

Lentokentät

Protarasissa ei valitettavasti ole omaa lentokenttää. Lähin lentokenttä on Nikosian Ercan International Ariport (ECN), joka sijaitsee noin 55 kilometrin päässä kaupungista. Kentältä lähtee lukuisia kotimaisia ja kansainvälisiä lentoja. Suosituimmat kohteet, joihin kentältä suunnataan, ovat Adana, Istanbul ja Ankara. 

Protarasin lähellä on myös muita lentokenttiä, kuten Larnaca International Airport (LCA) ja Paphos International Airport (PFO). Lähellä sijaitsevilta lentoasemilta löytyy vaikuttava määrä autonvuokrausfirmoja, joista tulija voi valita mieleisensä. Näihin kuuluvat muun muassa Europcar, Sixt ja Budget. 

Ennen vuokrafirman valintaa sinun kannattaa käydä läpi yhtiön säännöt ja käyttöehdot, jotta olet tietoinen omista velvollisuuksistasi ja oikeuksistasi. Tämän lisäksi kannattaa kysyä kaikista asioista, jotka tuntuvat hämmentäviltä tai epäselviltä. 

Liikenne

Yksi Protarasin hyvistä puolista on teiden hyvä kunto. Mukavia ajohetkiä on luvassa, kunhan muistat noudattaa paikallisia liikennesääntöjä ja nopeusrajoituksia. Moottoriteillä nopeusrajoitus on 100km/h, taajamissa ja kaupunkialueilla 50km/h ja muilla teillä 80 km/h. 

Kaupungissa on runsaasti eri pysäköintivaihtoehtoja. Pysäköinti on mahdollista muun muassa yleisillä parkkipaikoilla, parkkihalleissa ja hotellien pysäköintipalveluissa. Voit parkkeerata vuokra-autosi myös muihin ympäri kaupunkia sijaitseviin pysäköintipaikkoihin.