Autovuokraamo Libanon

Vertailemme 1 600 yritystä löytääksemme parhaan hinnan vuokra-autollesi

Vuokraamani Mini Cooper oli siisti ja uusi, ja lisäksi sain sen todella edulliseen hintaan.
Erkki Tapani Juhani
Pidän verkkosivujen käyttäjäystävällisyydestä sekä samanaikaisen eri yhtiöiden välisen hintavertailun helppoudesta.
Antti Tavern
Vuokrasimme auton Alicantessa. Palvelu oli ystävällistä ja henkilökunta avuliasta. Vuokraisin avian varmasti auton toistamiseen samaa kautta.
Toni Jauhiainen
Halpavuokraauto.fi on loistava verkkosivusto auton vuokraamiseen. Olemme käyttäneet heidän palveluitaan jo vuosikausia törmäämättä kertaakaan ongelmiin.
Jarno Määttä
Vuokrasin auton Helsingissä käydessäni. Varaaminen oli nopeaa ja vaivatonta, ja Hertzin henkilökunta oli avulias ja ystävällinen.
Mari Myller

Miksi vuokrata meiltä

Taatut alhaiset hinnat

Rajoittamattomat kilometrit

Sisältää vakuutuksen ja verot

24 tunnin asiakaspalvelu

Ei luottokorttimaksuja

Ei kätkettyjä kustannuksia

Autonvuokraus Libanon

Halpavuokraauto.fi vertailee useiden autonvuokrausyritysten tarjoamia vuokrahintoja ja löytää parhaan autonvuokraushinnan. Kaikki vuokra-autot Libanon sisältävät tarpeellisen vakuutussuojan ja rajattomat kilometrit.

Libanon miniopas

Autovuokraamo Libanon
Autonvuokraus Libanon

Libanon sijaitsee Lähi-idässä, ja on 4 miljoonaa asukasta (2009). Maan rannikkoa länteen Välimeren rajoilla Syyriapohjoisessa ja idässä sekä Israelin ja Palestiinan eteläosassa.

Maan virallinen kieli on arabia, ranskaksi ja Englanti vähemmistökieleksi.

Maisema Libanonin muodostuu korkeita vuoria ja vuoristoja, hedelmälliset laaksot ja tasangot. Korkein kohta on Qornet Es-Saoud, joka sijaitsee 3090 metriä merenpinnan yläpuolella – ja muodostaa rajan Syyrian pohjoisosassa.

Ilmasto Libanonissa on sekoitus Välimeren ilmasto rannikolla, aron ilmasto vastaan Syyriassa ja vuoristoilmasto vuoristoalueiden – missä sadanta jää lumena talvella.

Pääkaupunki ja suurin kaupunki Libanonin Beirutissa, joka on 1,8 miljoonaa asukasta.Beirut sijaitsee maan länsiosassa ja on yksi tärkeimmistä satamista Lähi-idässä. Kaupunki on myös maan keskus suhteessa talouden, kulttuurin ja kaupankäynti. Beirut on paljon nähtävyyksiä, taidegallerioita ja museoita – sekä suuri ostoskeskus ja monipuolinen yöelämä.

Muita suuria kaupunkeja maan Tripoli Zahle, Sidonin ja Rengas.

Libanon on paljon tarjottavaa matkailijoille, mukaan lukien arkeologisia ja historiallisia kohteita, kauniita rantoja pitkin rannikkoa, sekä kaunis ja vaihteleva maisema.

Päälentokenttä Libanonissa, Beirutissa Rafik Haririn kansainvälinen lentoasema, joka sijaitsee 9 km etelään pääkaupunki.Sieltä on suorat reitit tällaisiin FrankfurtLontoo ja Pariisi.

Halpavuokraauto.fi on laaja valikoima vuokra-autoja Libanonissa. Meidän moottori vertailee useiden yritysten ja vakuutan teille, asiakas alhaiset hinnat.

Autonvuokrauskohteet