Vertailemme 1 600 yritystä löytääksemme parhaan hinnan vuokra-autollesi

Vuokraamani Mini Cooper oli siisti ja uusi, ja lisäksi sain sen todella edulliseen hintaan.
Erkki Tapani Juhani
Pidän verkkosivujen käyttäjäystävällisyydestä sekä samanaikaisen eri yhtiöiden välisen hintavertailun helppoudesta.
Antti Tavern
Vuokrasimme auton Alicantessa. Palvelu oli ystävällistä ja henkilökunta avuliasta. Vuokraisin avian varmasti auton toistamiseen samaa kautta.
Toni Jauhiainen
Halpavuokraauto.fi on loistava verkkosivusto auton vuokraamiseen. Olemme käyttäneet heidän palveluitaan jo vuosikausia törmäämättä kertaakaan ongelmiin.
Jarno Määttä
Vuokrasin auton Helsingissä käydessäni. Varaaminen oli nopeaa ja vaivatonta, ja Hertzin henkilökunta oli avulias ja ystävällinen.
Mari Myller

Miksi vuokrata meiltä

Taatut alhaiset hinnat

Rajoittamattomat kilometrit

Sisältää vakuutuksen ja verot

24 tunnin asiakaspalvelu

Ei luottokorttimaksuja

Ei kätkettyjä kustannuksia

Autonvuokraus Larnaca

Haluatko vierailla Larnakassa seuraavalla lomallasi? Oletko kenties miettinyt autonvuokrausta, joka olisi edullista ja samalla mahdollistaisi helpon liikkumisen ympäri kaupunkia? Onnekkaasti Larnakassa on useita autovuokraamoita, jotka vuokraavat autoja edullisilla hinnoilla. Autonvuokraus on lisäksi erittäin helppoa ja stressitöntä. Voit myös valita haluamasi automallin ja vuokrata suoraan autovuokraamoiden nettisivuilta. 

Opas Larnakaan

Autovuokraamo Larnaca
Autonvuokraus Larnaca

Larnaka, tai turkiksi Iskele, sijaitsee Kyproksen eteläpuolella. Sen uskotaan olevan yksi Kyproksen vanhimmista kaupungeista. Historiankirjojen mukaan antiikinaikoina siitä käytettiin nimitystä Kition. Tuolloin asukkaat uskoivat, että Nooan lapsenlapsi Khittim oli perustanut ensimmäisen asutuksen alueelle 6 000 vuotta sitten. Larnakasta löytyy tänään upeita historiallisia nähtävyyksiä, kuten Larnakan linna, Pyhän Lasaruksen kirkko ja Kamaresin akvedukti, jotka voit nähdä tutkiessasi kaupunkia. 

Larnaka on yksi Kyproksen upeimmista merenrantakohteista ja samalla samannimisen alueen pääkaupunki. Asukasluvultaan 85 000 asukkaan Larnaka on maan kolmanneksi suurin kaupunki jääden Limassolin ja Nikosian taakse. Se on saaren merkittävä turistikeskus, jonka lisäksi kaupungin läheltä löytyy paljon muutakin nähtävää, joita ei kanntta jättää välistä. Larnakan kuuluisuuksia ovat herkulliset kala- ja äyriäisruoat, vilkas yöelämä ja häikäisevät hiekkarannat. 

Larnakan vierestä löytyvät Limassolin alue lännessä, Famagusta idässä ja Nikosia pohjoisosassa. Kaupunki on myös kuuluisa urheilustaan, ja siellä pelaa kaksi paikallista jalkapallojoukkuetta: AEK Larnaca FC ja ALKI Larnaca. Lisäksi siellä on nähty useita kansainvälisiä kilpailuja, kuten FIVB-rantalentopallon SWATCH-nuorten maailmanmestaruuskilpailut vuonna 2012, jalkapallon alle 17-vuotiaiden Euroopan mestaruuskilpailut vuonna 1992, jalkapallon alle 19-vuotiaiden Euroopan mestaruuskilpailut vuonna 1998 sekä haulikkoammunnan Euroopan mestaruuskilpailut. 

Urheilutapahtumien rinnalla kaupungissa järjestetään runsaasti festivaaleja. Yksi tunnetuimmista on Kataklysmos-festivaali, jota kutsutaan myös tulvan festivaaliksi. Se järjestetään yleensä alkukesästä, ja sen aikana kaupungilla on useita kulttuuritapahtumia. Kaiken aktiivisuuden rinnalla Larnakan ilmasto on erittäin miellyttävä, jonka johdosta moni valitsee sen kodikseen. Historian korkein mitattu lämpötila, 38,9 °C, on mitattu heinäkuussa, ja kylmin lämpötila on ollut helmikuussa mitattu -2,8 °C. 

Tutustu kaupunkiin vuokra-autolla

Larnakassa on useita houkuttelevia kohteita, joihin kannattaa tutustua lähemmin. Vuokra-auto helpottaa tällöin merkittävästi siirtymistä paikasta toiseen. Ensimmäiseksi suosittelemme tutustumaan Agios Lazarokseen eli Pyhän Lasaruksen kirkkoon, jossa näet Pyhän Lasaruksen haudan ja upeita maalauksia. Kirkko sijaitsee aivan Larnakan keskustorilla. Keskimäärin matkaa lentokentältä kohteeseen kertyy 6,9 kilometriä käyttämällä B4-tietä, ja vuokra-autolla matkassa kestää noin 11 minuuttia. 

Toinen mielenkiintoinen nähtävyys on Pierides-säätiön ylläpitämä arkeologinen museo, joka kattaa useita yksityisiä kyproslaisten antiikkien kokoelmia, jotka Demetrios Pierides on kerännyt vuosia sitten. Lentokentältä museoon on 7,5 kilometrin matka B4-tietä pitkin, joka ajetaan noin 15 minuutissa vuokra-autolla. Jos kuitenkin haluat ajaa Limassolin kautta, niin matka-aika venyy vielä enemmän. 

Loma Larnakassa ei ole täydellinen ilman vierailua hiekkarannalle. Voit nauttia lämmittävistä merituulista saaren suosituilla rannoilla, kuten Mackenzie Beachilla, joka tunnetaan myös nimellä Mackenzy. Rannalta löytyy kahviloita ja ravintoloita, ja sen luonnonmuodostelmat tarjoavat upeat mahdollisuudet uimiseen. Keskimäärin lentokentältä on matkaa rannalle 8,9 kilometriä, jonka ajaa Meneun kautta 17 minuutissa vuokra-autolla. Loman aikana kannattaa myös tutustua Hala Sultan Tekke -moskeijaan, Larnakan linnoitukseen, Kamarasin akveduktiin ja moniin muihin kohteisiin. 

Lentokentät

Larnakan lähellä on kaksi suurta lentokenttää. Toinen niistä on Larnakan kansainvälinen lentoasema, joka sijaitsee 4,5 kilometriä kaupungin keskustasta lounaaseen. Lentokenttä palvelee Larnakan lisäksi myös Limassoliin ja Nikosiaan matkustavia, ja se on lisäksi tärkein ja kiireisin Kyproksen kentistä. 

Kenttä palveli vuonna 2008 yli 5,4 miljoonaa matkustajaa, ja sitä käyttää 30 tilauslentoyhtiötä ja 30 kansainvälistä lentoyhtiötä. Lisäksi asemalta löytyy useita autovuokraamoja, kuten Sixt, Europcar, InterRent, Budget, Avis ja Hertz. 

Voit valita haluamasi auton tyypin vaihtoehtojen joukosta, joita ovat muun muassa taloudellinen, avoauto, katumaasturi, kompakti ja tila-auto. Toinen Larnakan lähellä sijaitseva lentokenttä on Pafoksen kansainvälinen lentoasema. Se sijaitsee 17 kilometrin päässä Pafoksen kaupungista ja toimii pääsääntöisenä saapumispaikkana Pafokseen ja sitä ympäröiviin kyliin matkustaville. Myös Limassol ja Larnaka ovat helposti saavutettavissa kentältä. 

Liikenne

Yksi syy Larnakan sujuvaan liikenteeseen on sen hyvin suunniteltu tieverkosto. Yleisesti tiet kaupungissa ovat hyväkuntoisia. Kaikesta huolimatta monen muunkin kiireisen kaupungin tavoin, myös Larnakassa on ruuhka-aikoja. Täten liikkuessa vuokra-autolla Larnakassa suosittelemme välttämään tiettyjä kellonaikoja. Aamun ruuhkaisin aika keskittyy kello 7-10 välille, ja illan ruuhka-aika on 15.30-19.30 välisenä aikana. 

Kaupungilla ajaessa on hyvä muistaa pitää kiinni nopeusrajoituksista. Moottoriteillä maksiminopeus on 100 km/h, kun taas taajama-alueilla nopeus ei saa ylittää 50 km/h. Lisäksi kaupungista löytyy runsaasti parkkipaikkoja, joita kannattaa hyödyntää. Osa niistä on kuitenkin tarkoitettu muun muassa lyhytaikaiseen ja osa pitkäaikaiseen pysäköintiin.