Säästä jopa 70 % autonvuokrauksesta

Vertailemme 1 600 yritystä löytääksemme parhaan hinnan vuokra-autollesi

tick-2Taatut alhaiset hinnat

tick-2Sisältää vakuutuksen ja verot

tick-2Ei kätkettyjä kustannuksia

tick-2Rajoittamattomat kilometrit

tick-2Ei luottokorttimaksuja

tick-224 tunnin asiakaspalvelu

Vuokraamani Mini Cooper oli siisti ja uusi, ja lisäksi sain sen todella edulliseen hintaan.
Erkki Tapani Juhani
Pidän verkkosivujen käyttäjäystävällisyydestä sekä samanaikaisen eri yhtiöiden välisen hintavertailun helppoudesta.
Antti Tavern
Vuokrasimme auton Alicantessa. Palvelu oli ystävällistä ja henkilökunta avuliasta. Vuokraisin avian varmasti auton toistamiseen samaa kautta.
Toni Jauhiainen
Halpavuokraauto.fi on loistava verkkosivusto auton vuokraamiseen. Olemme käyttäneet heidän palveluitaan jo vuosikausia törmäämättä kertaakaan ongelmiin.
Jarno Määttä
Vuokrasin auton Helsingissä käydessäni. Varaaminen oli nopeaa ja vaivatonta, ja Hertzin henkilökunta oli avulias ja ystävällinen.
Mari Myller

Autonvuokraus Larnaca Lentokenttä

Halpavuokraauto.fi vertailee useiden autonvuokrausyritysten tarjoamia vuokrahintoja ja löytää parhaan autonvuokraushinnan. Kaikki vuokra-autot Larnaca Lentokenttä sisältävät tarpeellisen vakuutussuojan ja rajattomat kilometrit.

Larnaca Lentokenttä miniopas

Autovuokraamo Larnaca Lentokenttä

Autonvuokraus Larnaca Lentokenttä

Larnaca International Airport (LCA) sijaitsee 4 km lounaaseen Larnakan ja on suurin Kyproksen n kaksi lentokenttää.Bussit välillä lentoaseman ja Larnaka. Yritykset Sixt, Hertz, Europcar, Avis, Astra ja Lemmikit tarjoaa biluteleie.

5.478.861 matkustajaa kävi lentokentällä 2008. Ne ovat suoria lentoja noin 30 eri kansainvälistä kohteisiin Euroopassa ja Lähi-idän päässä Larnaca Airport.Lentoaseman tärkeimmät lentoyhtiöt Cyprus Airwaysin ja Eurocyprian. Larnakan lentoasema on nyt keskellä suurta saneerauskohteisiin, ja vuonna 2013 uusi terminaali valmistuu. Sitten lentokentälle mahtui 9 miljoonaa matkustajaa.

Klo Larnaca lentokentälle, siellä on muutama verovapaiden myymälöiden ulkopuolella, ja vaatimaton valikoima baareja ja kahviloita. Ensiapu keskustassa, perhe, pankki, posti ja VIP lounge ovat myös saatavilla. Larco Hotel on yksi lähinnä hotelleista.

Suomi