Vertailemme 1 600 yritystä löytääksemme parhaan hinnan vuokra-autollesi

Vuokraamani Mini Cooper oli siisti ja uusi, ja lisäksi sain sen todella edulliseen hintaan.
Erkki Tapani Juhani
Pidän verkkosivujen käyttäjäystävällisyydestä sekä samanaikaisen eri yhtiöiden välisen hintavertailun helppoudesta.
Antti Tavern
Vuokrasimme auton Alicantessa. Palvelu oli ystävällistä ja henkilökunta avuliasta. Vuokraisin avian varmasti auton toistamiseen samaa kautta.
Toni Jauhiainen
Halpavuokraauto.fi on loistava verkkosivusto auton vuokraamiseen. Olemme käyttäneet heidän palveluitaan jo vuosikausia törmäämättä kertaakaan ongelmiin.
Jarno Määttä
Vuokrasin auton Helsingissä käydessäni. Varaaminen oli nopeaa ja vaivatonta, ja Hertzin henkilökunta oli avulias ja ystävällinen.
Mari Myller

Miksi vuokrata meiltä

Taatut alhaiset hinnat

Rajoittamattomat kilometrit

Sisältää vakuutuksen ja verot

24 tunnin asiakaspalvelu

Ei luottokorttimaksuja

Ei kätkettyjä kustannuksia

Autonvuokraus Limassol

Halpavuokraauto.fi vertailee useiden autonvuokrausyritysten tarjoamia vuokrahintoja ja löytää parhaan autonvuokraushinnan. Kaikki vuokra-autot Limassol sisältävät tarpeellisen vakuutussuojan ja rajattomat kilometrit.

Limassol miniopas

Autovuokraamo Limassol
Autonvuokraus Limassol

Limassol sijaitsee Kyproksen n etelärannikolle, jonka Akriotiribukten.Limassol on toiseksi suurin kaupunki Kyproksella, ja maan tärkein satamakaupunki. Limassol on väestön 161000 asukasta (2001). Limassol on lautta kohdannut Ateena, Beirut, Rhodes, Haifa ja Port Said.

Limassol tapahtui kahden antiikin kaupunkien Amathus ja Kourion. Kaupunki oli aika Itä-Rooman valtakunnan kuin se oli nimeltään Neapolis. Tässä on venetsialainen linna 1100. Limassol on keskellä viinin maassa ja järjestää Limassol viinijuhlien vuosittain syyskuussa. Syksyllä kaupunki isännöi Kyproksen ralli ja karnevaalit helmi-maaliskuussa. Limassol on pitkät perinteet monissa museoissa ja arkeologiset kaivaukset.

Larnacan kansainvälinen lentokenttä on 50 km: n päässä Limassolin.