Autovuokraamo Egypti

Vertailemme 1 600 yritystä löytääksemme parhaan hinnan vuokra-autollesi

Vuokraamani Mini Cooper oli siisti ja uusi, ja lisäksi sain sen todella edulliseen hintaan.
Erkki Tapani Juhani
Pidän verkkosivujen käyttäjäystävällisyydestä sekä samanaikaisen eri yhtiöiden välisen hintavertailun helppoudesta.
Antti Tavern
Vuokrasimme auton Alicantessa. Palvelu oli ystävällistä ja henkilökunta avuliasta. Vuokraisin avian varmasti auton toistamiseen samaa kautta.
Toni Jauhiainen
Halpavuokraauto.fi on loistava verkkosivusto auton vuokraamiseen. Olemme käyttäneet heidän palveluitaan jo vuosikausia törmäämättä kertaakaan ongelmiin.
Jarno Määttä
Vuokrasin auton Helsingissä käydessäni. Varaaminen oli nopeaa ja vaivatonta, ja Hertzin henkilökunta oli avulias ja ystävällinen.
Mari Myller

Miksi vuokrata meiltä

Taatut alhaiset hinnat

Rajoittamattomat kilometrit

Sisältää vakuutuksen ja verot

24 tunnin asiakaspalvelu

Ei luottokorttimaksuja

Ei kätkettyjä kustannuksia

Autonvuokraus Egypti

Halpavuokraauto.fi vertailee useiden autonvuokrausyritysten tarjoamia vuokrahintoja ja löytää parhaan autonvuokraushinnan. Kaikki vuokra-autot Egypti sisältävät tarpeellisen vakuutussuojan ja rajattomat kilometrit.

Egypti miniopas

Autovuokraamo Egypti
Autonvuokraus Egypti

Egypti on arabitasavallan, joka sijaitsee Pohjois-Afrikassa – ja osittain Lounais-Aasiasta (johtuen maantieteellisestä sijainnista Siinain niemimaalla). Egypti on 83 miljoonaa asukasta (2009) ja rajautuu Libya, Sudan, Gazan ja Israelin. Maa on rantaviivaa Välimerellä pohjoisessa ja Punaisenmeren idässä. Niiliä, joka pidetään maailman pisin, virtaa Egyptissä.

Egypti on pääosin autiomaassa sekä itään ja länteen Niilin – joka sisältää osia Saharan autiomaahan ja Libyan autiomaassa.Maalla on myös aavikkoilmasto, jossa kuumat ja kuivat kesät ja leudot talvet.

Pääkaupunki Kairo sijaitsee koilliseen maassa ja on 16 miljoonaa asukasta (2009).Kairo on Afrikan suurin kaupunki – ja keskus oppimiseen, kulttuuri-ja kaupankäynti.Länsi-osa kaupungin hallituksen rakennuksia ja moderni arkkitehtuuri, kun taas itäpuolella on useita maamerkkejä – mukaan lukien antiikin moskeijoissa.

Lähellä Kairo voit vierailla maailmankuulun Gizan pyramidi monimutkainen, myös Sphinx, Kheopsin pyramidi ja Khafrepyramiden.

Muita tärkeitä kaupunkeja Egyptin Aleksandriassa, Luxor, Sharm el Sheik, Port Said, Suez ja Asyut.

Sharm el Sheik Punaisenmeren rannalla – erityisesti siitä eteläkärjessä Siinain niemimaalla – ja on suosittu seaside resort turisteille.Tässä on kutsuva hiekkarantoja, kristallinkirkas vesi ja luksushotelleihin.

Maan vilkkain lentokenttä on Kairon kansainvälinen lentoasema, joka sijaitsee 22 km koilliseen pääkaupungissa.

Tarjoamme laajan valikoiman autonvuokraus Egyptissä talousarviosta autoja luksusautojen siirrettäviä ja 4-hjulstrekkere.