Autovuokraamo Egypti

Vertaile 1200 toimittajaa ja säästä jopa 70%

brnd1

brnd2

brnd3

tick-2 Taatut alhaiset hinnat

tick-2 Sisältää vakuutuksen ja verot

tick-2 Ei kätkettyjä kustannuksia

tick-2 Rajoittamattomat kilometrit

tick-2 Ei luottokorttimaksuja

tick-2 24 tunnin asiakaspalvelu

Vuokrasin auton Helsingissä käydessäni. Varaaminen oli nopeaa ja vaivatonta, ja Hertzin henkilökunta oli avulias ja ystävällinen.
Mari Myller
Halpavuokraauto.fi on loistava verkkosivusto auton vuokraamiseen. Olemme käyttäneet heidän palveluitaan jo vuosikausia törmäämättä kertaakaan ongelmiin.
Jarno Määttä
Vuokrasimme auton Alicantessa. Palvelu oli ystävällistä ja henkilökunta avuliasta. Vuokraisin avian varmasti auton toistamiseen samaa kautta.
Toni Jauhiainen
Pidän verkkosivujen käyttäjäystävällisyydestä sekä samanaikaisen eri yhtiöiden välisen hintavertailun helppoudesta.
Antti Tavern
Vuokraamani Mini Cooper oli siisti ja uusi, ja lisäksi sain sen todella edulliseen hintaan.
Erkki Tapani Juhani

Autonvuokraus Egypti

Halpavuokraauto.fi vertailee useiden autonvuokrausyritysten tarjoamia vuokrahintoja ja löytää parhaan autonvuokraushinnan. Kaikki vuokra-autot Egypti sisältävät tarpeellisen vakuutussuojan ja rajattomat kilometrit.

Egypti miniopas

Autovuokraamo Egypti

Autonvuokraus Egypti

Egypti on arabitasavallan, joka sijaitsee Pohjois-Afrikassa – ja osittain Lounais-Aasiasta (johtuen maantieteellisestä sijainnista Siinain niemimaalla). Egypti on 83 miljoonaa asukasta (2009) ja rajautuu Libya, Sudan, Gazan ja Israelin .Maa on rantaviivaa Välimerellä pohjoisessa ja Punaisenmeren idässä. Niiliä, joka pidetään maailman pisin, virtaa Egyptissä.

Egypti on pääosin autiomaassa sekä itään ja länteen Niilin – joka sisältää osia Saharan autiomaahan ja Libyan autiomaassa.Maalla on myös aavikkoilmasto, jossa kuumat ja kuivat kesät ja leudot talvet.

Pääkaupunki Kairo sijaitsee koilliseen maassa ja on 16 miljoonaa asukasta (2009).Kairo on Afrikan suurin kaupunki – ja keskus oppimiseen, kulttuuri-ja kaupankäynti.Länsi-osa kaupungin hallituksen rakennuksia ja moderni arkkitehtuuri, kun taas itäpuolella on useita maamerkkejä – mukaan lukien antiikin moskeijoissa.

Lähellä Kairo voit vierailla maailmankuulun Gizan pyramidi monimutkainen, myös Sphinx, Kheopsin pyramidi ja Khafrepyramiden.

Muita tärkeitä kaupunkeja Egyptin Aleksandriassa , Luxor, Sharm el Sheik , Port Said, Suez ja Asyut.

Sharm el Sheik Punaisenmeren rannalla – erityisesti siitä eteläkärjessä Siinain niemimaalla – ja on suosittu seaside resort turisteille.Tässä on kutsuva hiekkarantoja, kristallinkirkas vesi ja luksushotelleihin.

Maan vilkkain lentokenttä on Kairon kansainvälinen lentoasema, joka sijaitsee 22 km koilliseen pääkaupungissa.

Tarjoamme laajan valikoiman autonvuokraus Egyptissä talousarviosta autoja luksusautojen siirrettäviä ja 4-hjulstrekkere.