Vertailemme 1 600 yritystä löytääksemme parhaan hinnan vuokra-autollesi

Vuokraamani Mini Cooper oli siisti ja uusi, ja lisäksi sain sen todella edulliseen hintaan.
Erkki Tapani Juhani
Pidän verkkosivujen käyttäjäystävällisyydestä sekä samanaikaisen eri yhtiöiden välisen hintavertailun helppoudesta.
Antti Tavern
Vuokrasimme auton Alicantessa. Palvelu oli ystävällistä ja henkilökunta avuliasta. Vuokraisin avian varmasti auton toistamiseen samaa kautta.
Toni Jauhiainen
Halpavuokraauto.fi on loistava verkkosivusto auton vuokraamiseen. Olemme käyttäneet heidän palveluitaan jo vuosikausia törmäämättä kertaakaan ongelmiin.
Jarno Määttä
Vuokrasin auton Helsingissä käydessäni. Varaaminen oli nopeaa ja vaivatonta, ja Hertzin henkilökunta oli avulias ja ystävällinen.
Mari Myller

Miksi vuokrata meiltä

Taatut alhaiset hinnat

Rajoittamattomat kilometrit

Sisältää vakuutuksen ja verot

24 tunnin asiakaspalvelu

Ei luottokorttimaksuja

Ei kätkettyjä kustannuksia

Autonvuokraus Ayia Napa

Halpavuokraauto.fi vertailee useiden autonvuokrausyritysten tarjoamia vuokrahintoja ja löytää parhaan autonvuokraushinnan. Kaikki vuokra-autot Ayia Napa sisältävät tarpeellisen vakuutussuojan ja rajattomat kilometrit.

Ayia Napa miniopas

Autovuokraamo Ayia Napa
Autonvuokraus Ayia Napa

Ayia Napa sijaitsee Kaakkois rannikolle Kypros. Kaupunki sijaitsee Kyproksen alueella Famagusta. 2700 asukkaat asuvat Ayia Napa.

Ayia Napa on tunnettu Kyproksen suurimmat lomakohteet, ja on tunnettu erityisesti vilkkaasta yöelämästä kesällä. Erityisen suosittu on Ayia Napa musiikkilajien talo ja autotalli.   Ennen 1974, Ayia Napa, pieni kalastajakylä, jossa muutama sata asukasta. On paljon siihen, että kaupunki, joka on rakennettu venetsialainen luostari, oli olemassa myös Rooman aikoina. Tässä ovat edelleen vesijohdon. Pääkatu on Makarios III Avenue kulkee kaupungin halki satamaan. Tässä ovat ravintolat ja kaupat.Keskellä kaupungin aukio, Seferis aukion kalasatama Ayia Napan keskustasta. Täällä on useita tavernoja. Kävijät pääsevät hiekkarannat Nissi Beach, Makronisos Beach Grecian Bay.

Larnacan kansainvälinen lentokenttä sijaitsee 36 kilometrin päässä keskustasta Ayia Napa.