Autovuokraamo Brasilia

Vertailemme 1 600 yritystä löytääksemme parhaan hinnan vuokra-autollesi

Vuokraamani Mini Cooper oli siisti ja uusi, ja lisäksi sain sen todella edulliseen hintaan.
Erkki Tapani Juhani
Pidän verkkosivujen käyttäjäystävällisyydestä sekä samanaikaisen eri yhtiöiden välisen hintavertailun helppoudesta.
Antti Tavern
Vuokrasimme auton Alicantessa. Palvelu oli ystävällistä ja henkilökunta avuliasta. Vuokraisin avian varmasti auton toistamiseen samaa kautta.
Toni Jauhiainen
Halpavuokraauto.fi on loistava verkkosivusto auton vuokraamiseen. Olemme käyttäneet heidän palveluitaan jo vuosikausia törmäämättä kertaakaan ongelmiin.
Jarno Määttä
Vuokrasin auton Helsingissä käydessäni. Varaaminen oli nopeaa ja vaivatonta, ja Hertzin henkilökunta oli avulias ja ystävällinen.
Mari Myller

Miksi vuokrata meiltä

Taatut alhaiset hinnat

Rajoittamattomat kilometrit

Sisältää vakuutuksen ja verot

24 tunnin asiakaspalvelu

Ei luottokorttimaksuja

Ei kätkettyjä kustannuksia

Autonvuokraus Brasilia

Halpavuokraauto.fi vertailee useiden autonvuokrausyritysten tarjoamia vuokrahintoja ja löytää parhaan autonvuokraushinnan. Kaikki vuokra-autot Brasilia sisältävät tarpeellisen vakuutussuojan ja rajattomat kilometrit.

Brasilia miniopas

Autovuokraamo Brasilia
Autonvuokraus Brasilia

Brasilia – joiden kokonaispinta-ala on 8,5 miljoonaa km2 ja lähes 200 miljoonaa ihmistä – Etelä-Amerikan suurin maa, niin missä määrin ja väestönkasvu. Se on sidottu 10 muiden maiden lisäksi, että se on pitkä rantaviiva Atlantin valtamerellä. Se on ainoa maa Etelä-Amerikan mantereella, on portugalin virallisena kielenä.

Ilmasto Brasiliaiassa on enimmäkseen trooppista – paitsi etelässä, missä se on leuto. Pohjois maa on muuten hallitsee jättiläinen sademetsän noin Amazon, maailman vesi-rikas joki. Etelämpänä maata, useita suuria vuoristoja, ja tässä myös Paraná-joen – joka virtaa läpi Paraguay ja Argentiina – niiden lähteet.Brasiliaian korkein vuori – Pico de Neblina (2994 m) – on kuitenkin kaukana pohjoisessa, lähellä rajaa Venezuela.

Yksi suurimmista nähtävyyksistä ovat Iguacu National Park – joka liittyy Iguazu National Park Argentiinassa, jossa se rajojen. Molemmat puistot ovat Unescon maailmanperintökohde.

Pääkaupunki Brasiliaiassa on noin. 2,2 miljoonaa asukasta, mutta on kaukana maan suurin kaupunki.Kaksi väkirikkain metropolit ovat nimittäin São Paulo (väkiluku 11 miljoonaa) ja Rio de Janeiro (6,2 miljoonaa asukasta).Viimeksi mainittu on Brasiliaian suosituin turisti kaupunki – kuuluisa muun muassa sen vuotuinen karnevaali ja rannat Copacabana ja Ipanema.

Brasilia on useita suuria lentokenttiä – mukaan lukien Galeao Rio de Janeirossa (suurin) ja Congonhas Sao Paulo.

Halpavuokraauto.fi tarjoaa autonvuokraus useimmissa suurissa kaupungeissa Brasiliaiassa ja suurimmilla lentoasemilla. Varaa halpa autonvuokraus kautta Halpavuokraauto.fi.