Säästä jopa 70 % autonvuokrauksesta

Vertailemme 1 600 yritystä löytääksemme parhaan hinnan vuokra-autollesi

tick-2Taatut alhaiset hinnat

tick-2Sisältää vakuutuksen ja verot

tick-2Ei kätkettyjä kustannuksia

tick-2Rajoittamattomat kilometrit

tick-2Ei luottokorttimaksuja

tick-224 tunnin asiakaspalvelu

Vuokraamani Mini Cooper oli siisti ja uusi, ja lisäksi sain sen todella edulliseen hintaan.
Erkki Tapani Juhani
Pidän verkkosivujen käyttäjäystävällisyydestä sekä samanaikaisen eri yhtiöiden välisen hintavertailun helppoudesta.
Antti Tavern
Vuokrasimme auton Alicantessa. Palvelu oli ystävällistä ja henkilökunta avuliasta. Vuokraisin avian varmasti auton toistamiseen samaa kautta.
Toni Jauhiainen
Halpavuokraauto.fi on loistava verkkosivusto auton vuokraamiseen. Olemme käyttäneet heidän palveluitaan jo vuosikausia törmäämättä kertaakaan ongelmiin.
Jarno Määttä
Vuokrasin auton Helsingissä käydessäni. Varaaminen oli nopeaa ja vaivatonta, ja Hertzin henkilökunta oli avulias ja ystävällinen.
Mari Myller

Autonvuokraus Campinas

Halpavuokraauto.fi vertailee useiden autonvuokrausyritysten tarjoamia vuokrahintoja ja löytää parhaan autonvuokraushinnan. Kaikki vuokra-autot Campinas sisältävät tarpeellisen vakuutussuojan ja rajattomat kilometrit.

Campinas miniopas

Autovuokraamo Campinas

Autonvuokraus Campinas

Campinas sijaitsee Sao Paulon osavaltiossa Kaakkois- Brasiliaiassa .Se on noin 100 km, kaupungin São Paulo on suurin valtion ja noin. 170 km itään Brasiliaian rannikolle ja Atlantin valtamerellä. Campinas on kolmanneksi suurin kaupunki valtion São Paulo ja Guarulhos, vuonna 2007 väestöstä arviolta yli 1 000 000Kaupunki on perustettu vuonna 1774 ja oli tärkeä kauppapaikka.

Campinas määräaikoja paljon kulttuuria ja toimintaa, kuten teatteri, sinfonian, galleriat ja puistot. Bosque dos Jequitibás on jäljitelmä antiikin sademetsien kanssa eläintarhassa ja Natural History Museum. Yksi kuuluisimmista puistot Parque Portugali kutsutaan myös Lagoa do Taquaral. Tässä on pieni järvi, kauniita maisemia, retkeilyreitit, urheilustadioneja, ravintoloita ja Science Museum ja planetaario. Vanha rautatieasema muuttuu kulttuurikeskus, vesitorni Castelo saat kaunis näkymä yli kaupungin.

Viracopos-Campinas International Airport on toiseksi tärkein lentokenttä maan ja sijaitsee noin. 14 km ulkopuolella Campinas.

Suomi