Autovuokraamo Venezuela

Vertailemme 1 600 yritystä löytääksemme parhaan hinnan vuokra-autollesi

Vuokraamani Mini Cooper oli siisti ja uusi, ja lisäksi sain sen todella edulliseen hintaan.
Erkki Tapani Juhani
Pidän verkkosivujen käyttäjäystävällisyydestä sekä samanaikaisen eri yhtiöiden välisen hintavertailun helppoudesta.
Antti Tavern
Vuokrasimme auton Alicantessa. Palvelu oli ystävällistä ja henkilökunta avuliasta. Vuokraisin avian varmasti auton toistamiseen samaa kautta.
Toni Jauhiainen
Halpavuokraauto.fi on loistava verkkosivusto auton vuokraamiseen. Olemme käyttäneet heidän palveluitaan jo vuosikausia törmäämättä kertaakaan ongelmiin.
Jarno Määttä
Vuokrasin auton Helsingissä käydessäni. Varaaminen oli nopeaa ja vaivatonta, ja Hertzin henkilökunta oli avulias ja ystävällinen.
Mari Myller

Miksi vuokrata meiltä

Taatut alhaiset hinnat

Rajoittamattomat kilometrit

Sisältää vakuutuksen ja verot

24 tunnin asiakaspalvelu

Ei luottokorttimaksuja

Ei kätkettyjä kustannuksia

Autonvuokraus Venezuela

Halpavuokraauto.fi vertailee useiden autonvuokrausyritysten tarjoamia vuokrahintoja ja löytää parhaan autonvuokraushinnan. Kaikki vuokra-autot Venezuela sisältävät tarpeellisen vakuutussuojan ja rajattomat kilometrit.

Venezuela miniopas

Autovuokraamo Venezuela
Autonvuokraus Venezuela

Tasavalta ja Venezuelan sijaitsee pohjoisosassa Etelä-Amerikassa, ja on 26,8 miljoonaa asukasta (2009). Maa on rantaviivaa Karibianmerellä pohjoisessa Atlantin valtameren itään, Persianlahden ja Venezuela Maracaibo Lake.

Venezuela rajojen Guyana maihin muualla idässä, Brasilia etelässä ja Kolumbia lännessä.

Maa on monipuolinen maisema – ja Andien luoteeseen, ja pitkin Karibian rannikolla pohjoisessa. Korkein kohta on Pico Bolivar, jonka 5007 m. Muuten maa koostuu lähinnä ylämailla ja lavsletter.   Plateau kaakkois osa Venezuela on suurin turistinähtävyys: Foss lasku Salto Angel – maailman korkein (978 metriä).

Venezuela on pääosin trooppinen ilmasto kuuma ja kostea sää suuren osan vuodesta.

Caracas sijaitsee maan pohjoisosassa – noin. 10 km päässä Karibian. Caracas on 3,1 miljoonaa asukasta (2008) ja Venezuelan hallinnon, talouden ja kulttuurin keskus.

Kaupungissa on useita museoita ja teattereita, samoin kuin hyvä ostos.

Muita suuria kaupunkeja Venezuelan Maracaibo, Barquisimeto, Valencia ja Maracay. Maan tärkein satama kaupunkeja ovat Maracaibo ja Cabimas.

Saari Margarita sijaitsee Karibianmerellä, koilliseen Caracas, ja on maan suosituin matkailukohde – valkoista hiekkaa rantoja pitkin rannikkoa. Se on myös kauniita palatseja, kirkkoja, kauniit maisemat ja vilkas yöelämä diskoja ja kasinot.

Venezuelan tärkein lentokenttä on Simón Bolívar International Airport sijaitsee 20 km keskustan ulkopuolella pääoman Caracas.

Kokeile hakukone ja saada yllättävän edullisesti listattu vuokra-auton Venezuelassa. Toisin kuin monet muut palveluntarjoajat, saat meiltä ilman kilometrirajoitusta mukana.

Autonvuokrauskohteet