Vertailemme 1 600 yritystä löytääksemme parhaan hinnan vuokra-autollesi

Vuokraamani Mini Cooper oli siisti ja uusi, ja lisäksi sain sen todella edulliseen hintaan.
Erkki Tapani Juhani
Pidän verkkosivujen käyttäjäystävällisyydestä sekä samanaikaisen eri yhtiöiden välisen hintavertailun helppoudesta.
Antti Tavern
Vuokrasimme auton Alicantessa. Palvelu oli ystävällistä ja henkilökunta avuliasta. Vuokraisin avian varmasti auton toistamiseen samaa kautta.
Toni Jauhiainen
Halpavuokraauto.fi on loistava verkkosivusto auton vuokraamiseen. Olemme käyttäneet heidän palveluitaan jo vuosikausia törmäämättä kertaakaan ongelmiin.
Jarno Määttä
Vuokrasin auton Helsingissä käydessäni. Varaaminen oli nopeaa ja vaivatonta, ja Hertzin henkilökunta oli avulias ja ystävällinen.
Mari Myller

Miksi vuokrata meiltä

Taatut alhaiset hinnat

Rajoittamattomat kilometrit

Sisältää vakuutuksen ja verot

24 tunnin asiakaspalvelu

Ei luottokorttimaksuja

Ei kätkettyjä kustannuksia

Autonvuokraus Rio De Janeiro

Halpavuokraauto.fi vertailee useiden autonvuokrausyritysten tarjoamia vuokrahintoja ja löytää parhaan autonvuokraushinnan. Kaikki vuokra-autot Rio De Janeiro sisältävät tarpeellisen vakuutussuojan ja rajattomat kilometrit.

Rio De Janeiro miniopas

Autovuokraamo Rio De Janeiro
Autonvuokraus Rio De Janeiro

Rio de Janeiro on Brasiliaian toiseksi suurin kaupunki ja väkiluku kaupungin 6.600.000 (2007).Sisältää metropolialueella määrä mitattuna lähes 12 miljoonaa euroavuonna 2007.Rio de Janeiro sijaitsee rannikolla etelään ja rajojen Atlantin valtamerellä. Kaupunki oli maan pääkaupunki vuoteen 1960, jolloin Brasília otti asemansa.

Rio de Janeiro on erittäin tunnettu kauniista luonnonsatama ja kutsuva rannat Copacabana ja Ipanema. Monet maksavat vierailu yhteen tai useampaan puistoja, ja 38 metriä korkea patsas Kristuksen Corcovado vuorenhuipun on virstanpylväs sekä Rio de Janeirossa ja Brasiliaiassa. Tärkein matkailukohde on karnevaalit joka vuosi otetaan 40 päivää ennen pääsiäistä.

On olemassa useita lentokenttiä Rio de Janeiro, myös kotimaan lennoilla ja sotilaslentokenttiä. Kansainvälinen lentokenttä Galeao International Airport sijaitsee 20 km pohjoiseen kaupungin, josta on lentoja Eurooppaan ja Yhdysvaltoihin.