Säästä jopa 70 % autonvuokrauksesta

Vertailemme 1 600 yritystä löytääksemme parhaan hinnan vuokra-autollesi

tick-2Taatut alhaiset hinnat

tick-2Sisältää vakuutuksen ja verot

tick-2Ei kätkettyjä kustannuksia

tick-2Rajoittamattomat kilometrit

tick-2Ei luottokorttimaksuja

tick-224 tunnin asiakaspalvelu

Vuokraamani Mini Cooper oli siisti ja uusi, ja lisäksi sain sen todella edulliseen hintaan.
Erkki Tapani Juhani
Pidän verkkosivujen käyttäjäystävällisyydestä sekä samanaikaisen eri yhtiöiden välisen hintavertailun helppoudesta.
Antti Tavern
Vuokrasimme auton Alicantessa. Palvelu oli ystävällistä ja henkilökunta avuliasta. Vuokraisin avian varmasti auton toistamiseen samaa kautta.
Toni Jauhiainen
Halpavuokraauto.fi on loistava verkkosivusto auton vuokraamiseen. Olemme käyttäneet heidän palveluitaan jo vuosikausia törmäämättä kertaakaan ongelmiin.
Jarno Määttä
Vuokrasin auton Helsingissä käydessäni. Varaaminen oli nopeaa ja vaivatonta, ja Hertzin henkilökunta oli avulias ja ystävällinen.
Mari Myller

Autonvuokraus Manaus

Halpavuokraauto.fi vertailee useiden autonvuokrausyritysten tarjoamia vuokrahintoja ja löytää parhaan autonvuokraushinnan. Kaikki vuokra-autot Manaus sisältävät tarpeellisen vakuutussuojan ja rajattomat kilometrit.

Manaus miniopas

Autovuokraamo Manaus

Autonvuokraus Manaus

Manaus sijaitsee keskeisellä Pohjois Brasiliaian .Kaupunki sijaitsee pankit Rio Negro, joka liittyy Amazon-joen 15 km. Kaupunki on perustettu vuonna 1669 ja kasvoi kohti 1800-luvun lopulla, koska kumipuuviljelmät. Nykyään siellä asuu noin 1 700 000 asukkaan kaupungin (2009). Manaus ympäröivät viidakon ja ainoa kaupunki säde 1000 km.

Manaus on kuuluisa, koska sataman ja sijainti viidakon ja maailman suurin joki. Jotkut kuuluisimmista nähtävyyksistä ovat veneretkiä pitkin jokea ja retkiä viidakkoon.Kaupungissa on paljon puistoja ja viheralueita, kuten kasvitieteellinen puutarha ja eläintarha. Myös useat kauniit rakennukset ovat kokemisen arvoinen, mukaan lukien kuuluisa oopperatalo vuodelta 1896. Pitkin Rio Negro, monet beach resorts, jotka ovat suosittuja asukkaille ja vierailijoille.

Eduardo Gomes International Airport on suuri lentokenttä sijaitsee 14 kilometrin päässä Manauksen.

Suomi