Vertailemme 1 600 yritystä löytääksemme parhaan hinnan vuokra-autollesi

Vuokraamani Mini Cooper oli siisti ja uusi, ja lisäksi sain sen todella edulliseen hintaan.
Erkki Tapani Juhani
Pidän verkkosivujen käyttäjäystävällisyydestä sekä samanaikaisen eri yhtiöiden välisen hintavertailun helppoudesta.
Antti Tavern
Vuokrasimme auton Alicantessa. Palvelu oli ystävällistä ja henkilökunta avuliasta. Vuokraisin avian varmasti auton toistamiseen samaa kautta.
Toni Jauhiainen
Halpavuokraauto.fi on loistava verkkosivusto auton vuokraamiseen. Olemme käyttäneet heidän palveluitaan jo vuosikausia törmäämättä kertaakaan ongelmiin.
Jarno Määttä
Vuokrasin auton Helsingissä käydessäni. Varaaminen oli nopeaa ja vaivatonta, ja Hertzin henkilökunta oli avulias ja ystävällinen.
Mari Myller

Miksi vuokrata meiltä

Taatut alhaiset hinnat

Rajoittamattomat kilometrit

Sisältää vakuutuksen ja verot

24 tunnin asiakaspalvelu

Ei luottokorttimaksuja

Ei kätkettyjä kustannuksia

Autonvuokraus Fortaleza

Halpavuokraauto.fi vertailee useiden autonvuokrausyritysten tarjoamia vuokrahintoja ja löytää parhaan autonvuokraushinnan. Kaikki vuokra-autot Fortaleza sisältävät tarpeellisen vakuutussuojan ja rajattomat kilometrit.

Fortaleza miniopas

Autovuokraamo Fortaleza
Autonvuokraus Fortaleza

Fortaleza on suosittu kaupunki sijaitsee maan länsirannikolla pohjoisessa. Kaupungissa on tärkeä kalasatama, joka johtaa Atlantin valtameren ja elää ja matkailuun.Fortaleza on pääoman valtion Ceará ja viidenneksi suurin kaupunki ja maan. Väestön Fortalezan vuonna 2009 oli arviolta yli 2 500 000 Perustettu vuonna 1609 Portugalin ja oli jo tiedossa sokerin istutusten.

Fortaleza on tunnettu siitä, että turisti kaupungin lisäksi tavaroiden vientiä, kuten sokeria, kahvia, rommia ja hedelmiä. Sekä Brasiliaian ja ulkomaisten matkailijoiden vierailu kaupunki, koska 90 km pitkät hiekkarannat ja trooppinen ilmasto noin 30 astetta ympäri vuoden. Fortalezan katedraali on rakennettu 1900-luvun puolivälissä, ja se on kolmanneksi suurin kirkko Brasiliaiassa. On mahdollisuuksia opastettuja vanha linnoitus kuin kaupunki kasvoi noin samoin kuin museo.

Fortaleza Pinto Martins International Airport avattiin vuonna 1998 ja sijaitsee noin. 10 km päässä kaupungin keskustasta.