Vertailemme 1 600 yritystä löytääksemme parhaan hinnan vuokra-autollesi

Vuokraamani Mini Cooper oli siisti ja uusi, ja lisäksi sain sen todella edulliseen hintaan.
Erkki Tapani Juhani
Pidän verkkosivujen käyttäjäystävällisyydestä sekä samanaikaisen eri yhtiöiden välisen hintavertailun helppoudesta.
Antti Tavern
Vuokrasimme auton Alicantessa. Palvelu oli ystävällistä ja henkilökunta avuliasta. Vuokraisin avian varmasti auton toistamiseen samaa kautta.
Toni Jauhiainen
Halpavuokraauto.fi on loistava verkkosivusto auton vuokraamiseen. Olemme käyttäneet heidän palveluitaan jo vuosikausia törmäämättä kertaakaan ongelmiin.
Jarno Määttä
Vuokrasin auton Helsingissä käydessäni. Varaaminen oli nopeaa ja vaivatonta, ja Hertzin henkilökunta oli avulias ja ystävällinen.
Mari Myller

Miksi vuokrata meiltä

Taatut alhaiset hinnat

Rajoittamattomat kilometrit

Sisältää vakuutuksen ja verot

24 tunnin asiakaspalvelu

Ei luottokorttimaksuja

Ei kätkettyjä kustannuksia

Autonvuokraus Sao Paulo

Halpavuokraauto.fi vertailee useiden autonvuokrausyritysten tarjoamia vuokrahintoja ja löytää parhaan autonvuokraushinnan. Kaikki vuokra-autot Sao Paulo sisältävät tarpeellisen vakuutussuojan ja rajattomat kilometrit.

Sao Paulo miniopas

Autovuokraamo Sao Paulo
Autonvuokraus Sao Paulo

Sao Paulo sijaitsee kaakkoisosassa Brasilia, vain 50 km päässä Atlantin rannikolla.Kaupunki on osavaltion pääkaupunki ja samalla nimellä ja on suurin kaupunki, jossa asuu yli 11 000 000 (2009). Tämä luku tekee São Paulo myös Latinalaisen Amerikan suurin kaupunki. Sao Paulo on Brasiliaian tärkein taloudellinen keskus ja yksi maailman johtavista kulttuurikaupungeissa.

São Paulo on monia etnisiä ryhmiä ja näin on monipuolinen kulttuuri. Kaupunki on tunnettu siitä laaja valikoima ravintoloita ja tarjoiluun ympäri maailmaa. On monia nähtävyyksiä käymään täällä ja kaupunki on täynnä mielenkiintoisia museoita. Museo eläintieteen da USP on museo noin eläimiä, kun taas Museu de Arte de São Paulo on suuri ja tunnettu taiteen museo. Sao Paulo tarjoaa myös erinomaiset ostosmahdollisuudet ja paljon teattereita ja monia puistoja ja historiallisia rakennuksia.

Sao Paulo Guarulhos International Airport sijaitsee 25 km kaupungin ulkopuolella, mutta Congonhas-São Paulo Airport sijaitsee 8 km päässä ja lentävät vain kotimaassa.