Vertailemme 1 600 yritystä löytääksemme parhaan hinnan vuokra-autollesi

Vuokraamani Mini Cooper oli siisti ja uusi, ja lisäksi sain sen todella edulliseen hintaan.
Erkki Tapani Juhani
Pidän verkkosivujen käyttäjäystävällisyydestä sekä samanaikaisen eri yhtiöiden välisen hintavertailun helppoudesta.
Antti Tavern
Vuokrasimme auton Alicantessa. Palvelu oli ystävällistä ja henkilökunta avuliasta. Vuokraisin avian varmasti auton toistamiseen samaa kautta.
Toni Jauhiainen
Halpavuokraauto.fi on loistava verkkosivusto auton vuokraamiseen. Olemme käyttäneet heidän palveluitaan jo vuosikausia törmäämättä kertaakaan ongelmiin.
Jarno Määttä
Vuokrasin auton Helsingissä käydessäni. Varaaminen oli nopeaa ja vaivatonta, ja Hertzin henkilökunta oli avulias ja ystävällinen.
Mari Myller

Miksi vuokrata meiltä

Taatut alhaiset hinnat

Rajoittamattomat kilometrit

Sisältää vakuutuksen ja verot

24 tunnin asiakaspalvelu

Ei luottokorttimaksuja

Ei kätkettyjä kustannuksia

Autonvuokraus Curitiba

Halpavuokraauto.fi vertailee useiden autonvuokrausyritysten tarjoamia vuokrahintoja ja löytää parhaan autonvuokraushinnan. Kaikki vuokra-autot Curitiba sisältävät tarpeellisen vakuutussuojan ja rajattomat kilometrit.

Curitiba miniopas

Autovuokraamo Curitiba
Autonvuokraus Curitiba

Curitiba on suurin kaupunki ja pääkaupunki Paranán osavaltiossa, jossa yli 1,8 miljoonaa asukasta (2009). Se on myös taloudellinen keskus sekä valtion eteläosassaBrasilia. Curitiba sijaitsee maan kaakkoisosassa ja se on noin 100 km rannikkoa reunustavien Atlantin valtamerellä. Kaupunki on perustettu vuonna 1654 ja on kasvanut huomattavasti viime vuosina, lähinnä maahanmuuttoa.

Vanha kaupunki on peräisin ensimmäisinä vuosisatoina jälkeen säätiö on hyvin säilynyt ja tarjoaa autenttisen kokemuksen kaupungin historiaan. Monet alueet ovat perintöä monia maahanmuuttajia, myös Germantown Woods, Japani, Neliö ja Italian Woods. Alueet ovat metsien vanhoja rakennuksia tai pieniä piirejä. Curitiba tarjoaa myös monia puistoja ja museoita. Kaupunkien ulkopuolella ovat Iguaçu Park on suurin lajissaan. On olemassa monia toimintoja ja nähtävyyksiä, kuten suuri eläintarha.

Afonso Pena International Airport on moderni lentokenttä sijaitsee noin 18 km keskustan ulkopuolella.