Autovuokraamo Argentiina

Vertailemme 1 600 yritystä löytääksemme parhaan hinnan vuokra-autollesi

Vuokraamani Mini Cooper oli siisti ja uusi, ja lisäksi sain sen todella edulliseen hintaan.
Erkki Tapani Juhani
Pidän verkkosivujen käyttäjäystävällisyydestä sekä samanaikaisen eri yhtiöiden välisen hintavertailun helppoudesta.
Antti Tavern
Vuokrasimme auton Alicantessa. Palvelu oli ystävällistä ja henkilökunta avuliasta. Vuokraisin avian varmasti auton toistamiseen samaa kautta.
Toni Jauhiainen
Halpavuokraauto.fi on loistava verkkosivusto auton vuokraamiseen. Olemme käyttäneet heidän palveluitaan jo vuosikausia törmäämättä kertaakaan ongelmiin.
Jarno Määttä
Vuokrasin auton Helsingissä käydessäni. Varaaminen oli nopeaa ja vaivatonta, ja Hertzin henkilökunta oli avulias ja ystävällinen.
Mari Myller

Miksi vuokrata meiltä

Taatut alhaiset hinnat

Rajoittamattomat kilometrit

Sisältää vakuutuksen ja verot

24 tunnin asiakaspalvelu

Ei luottokorttimaksuja

Ei kätkettyjä kustannuksia

Autonvuokraus Argentiina

Halpavuokraauto.fi vertailee useiden autonvuokrausyritysten tarjoamia vuokrahintoja ja löytää parhaan autonvuokraushinnan. Kaikki vuokra-autot Argentiina sisältävät tarpeellisen vakuutussuojan ja rajattomat kilometrit.

Argentiina miniopas

Autovuokraamo Argentiina
Autonvuokraus Argentiina

Argentiinan tasavalta on toiseksi suurin maa Etelä-Amerikassa (kun Brasilia ), noin 41 miljoonaa asukasta (2009).Argentiina sijaitsee Atlantin valtameren etelään ja länteen ja itään on Andeilla – jos korkein kohta on Aconcagua, joka mittaa 6962 m.

Argentiina raja Paraguay ja Bolivia pohjoisessa, Brasilia ja Uruguay koilliseen ja Chilen lännessä ja etelässä.

Maisema koostuu ruoho-rikas ja hedelmällinen tasanko alueilla pohjoisessa (Pampas), liikkuvaan maaseutua etelässä, jossa hiekkadyynien ja kallioiden ja vuorten länsipuolella. Ilmasto on enimmäkseen leuto, subtrooppisilla alueilla pohjoisessa ja Sub-Etelämantereen alueilla kaukana etelässä.

Pääkaupunki Buenos Aires (3,7 miljoonaa asukasta vuonna 2009), joka sijaitsee itärannikolla, on myös maan tärkein satamakaupunki – ja kaupan ja teollisuuden keskus.

Muita suuria kaupunkeja Argentiinan Cordobassa, Rosario, Mendoza, La Plata ja San Miguel de Tucumán.

Yksi Etelä-Amerikan suurin nähtävyydet ovat Iguazu Falls sijaitsee Pohjois-Argentiinassa – rajalla Brasiliaian kanssa. Iguazu Falls on pisara 80 metriä, ja se on osa Iguazu National Park. Tämä on myös listattu UNESCOn maailmanperintöluetteloon.

Argentiina – mikä on tango kotimaa – on muuten tunnettu kulttuuri, jalkapallo, punaviini ja vieraanvaraisuudesta.

Maan tärkein lentokenttä on Aeropuerto Internacional Ministro Pistarini, joka sijaitsee 40 km pääkaupungin ulkopuolella Buenos Airesissa.

Halpavuokraauto.fi tarjoaa autonvuokraus useimmissa suurissa kaupungeissa ja lentoasemilla Argentiinassa. Jotkut autovuokraamot, vertaamme kuuluu kuusi, National, Alamo ja Europcar.