Vertailemme 1 600 yritystä löytääksemme parhaan hinnan vuokra-autollesi

Vuokraamani Mini Cooper oli siisti ja uusi, ja lisäksi sain sen todella edulliseen hintaan.
Erkki Tapani Juhani
Pidän verkkosivujen käyttäjäystävällisyydestä sekä samanaikaisen eri yhtiöiden välisen hintavertailun helppoudesta.
Antti Tavern
Vuokrasimme auton Alicantessa. Palvelu oli ystävällistä ja henkilökunta avuliasta. Vuokraisin avian varmasti auton toistamiseen samaa kautta.
Toni Jauhiainen
Halpavuokraauto.fi on loistava verkkosivusto auton vuokraamiseen. Olemme käyttäneet heidän palveluitaan jo vuosikausia törmäämättä kertaakaan ongelmiin.
Jarno Määttä
Vuokrasin auton Helsingissä käydessäni. Varaaminen oli nopeaa ja vaivatonta, ja Hertzin henkilökunta oli avulias ja ystävällinen.
Mari Myller

Miksi vuokrata meiltä

Taatut alhaiset hinnat

Rajoittamattomat kilometrit

Sisältää vakuutuksen ja verot

24 tunnin asiakaspalvelu

Ei luottokorttimaksuja

Ei kätkettyjä kustannuksia

Autonvuokraus Belo Horizonte

Halpavuokraauto.fi vertailee useiden autonvuokrausyritysten tarjoamia vuokrahintoja ja löytää parhaan autonvuokraushinnan. Kaikki vuokra-autot Belo Horizonte sisältävät tarpeellisen vakuutussuojan ja rajattomat kilometrit.

Belo Horizonte miniopas

Autovuokraamo Belo Horizonte
Autonvuokraus Belo Horizonte

Belo Horizonte on pääkaupunki Minas Geraisin ja pääkaupunkiseudulla on kolmanneksi suurin Brasiliaiassa. Kaupungin väestöstä oli mitattu vuonna 2009 yli 2,4 miljoonaa ja luku nousee lähes 5,4 miljoonaa, kun luottaa ympäröivään alueeseen. Belo Horizonte sijaitsee Lounais Brasiliaiassa, noin 500 km päässä länsirannikolta ja Atlantin valtamerellä. Belo Horizonte on ensimmäinen keinotekoinen kaupunki Brasiliaiassa ja se on rakennettu 1890-luvulla.

Kaupungissa on monia aukiot ja puistot, ja verkko on neliö joten se on helppo löytää. Belo Horizonte on vilkas kaupunki, joka on tunnettu vilkkaasta yöelämästä ja lukemattomia baareja ja diskoja. Se myös useissa juhlia vuosittain myös suuri karnevaali helmikuussa ja International Short Film Festival ja Kansainvälisen teatterifestivaali. Muita nähtävyyksiä ovat keinotekoinen järvi Pampulha ja museot, kuten Museu Histórico Abilio Barreto koskevat sen historiasta.

Tancedo Neves rajata kansainvälinen lentokenttä sijaitsee noin 40 km ulkopuolella Belo Horizonte.