Vertailemme 1 600 yritystä löytääksemme parhaan hinnan vuokra-autollesi

Vuokraamani Mini Cooper oli siisti ja uusi, ja lisäksi sain sen todella edulliseen hintaan.
Erkki Tapani Juhani
Pidän verkkosivujen käyttäjäystävällisyydestä sekä samanaikaisen eri yhtiöiden välisen hintavertailun helppoudesta.
Antti Tavern
Vuokrasimme auton Alicantessa. Palvelu oli ystävällistä ja henkilökunta avuliasta. Vuokraisin avian varmasti auton toistamiseen samaa kautta.
Toni Jauhiainen
Halpavuokraauto.fi on loistava verkkosivusto auton vuokraamiseen. Olemme käyttäneet heidän palveluitaan jo vuosikausia törmäämättä kertaakaan ongelmiin.
Jarno Määttä
Vuokrasin auton Helsingissä käydessäni. Varaaminen oli nopeaa ja vaivatonta, ja Hertzin henkilökunta oli avulias ja ystävällinen.
Mari Myller

Miksi vuokrata meiltä

Taatut alhaiset hinnat

Rajoittamattomat kilometrit

Sisältää vakuutuksen ja verot

24 tunnin asiakaspalvelu

Ei luottokorttimaksuja

Ei kätkettyjä kustannuksia

Autonvuokraus Rio De Janeiro Lentokenttä

Halpavuokraauto.fi vertailee useiden autonvuokrausyritysten tarjoamia vuokrahintoja ja löytää parhaan autonvuokraushinnan. Kaikki vuokra-autot Rio De Janeiro Lentokenttä sisältävät tarpeellisen vakuutussuojan ja rajattomat kilometrit.

Rio De Janeiro Lentokenttä miniopas

Autovuokraamo Rio De Janeiro Lentokenttä
Autonvuokraus Rio De Janeiro Lentokenttä

Rio de Janeiro / Galeao – Antonio Carlos Jobimin kansainvälinen lentokenttä (GIG) sijaitsee 20 km pohjoiseen Rio de Janeirossa. Se on nimetty brasilialainen muusikko Antonio Carlos Jobimin, mutta ennen kaikkea kutsutaan Galeao lentokentälle. On bussikuljetus, joka kulkee tunnin välein lentokentältä ja pysähtyy suurimmissa hotelleissa. Autovuokraamot, että lentokentällä on Avis, Hertz ja Localize.

11796413 matkustajia kävi Rio de Janeiro lentokentälle vuonna 2009, joka on toiseksi suurin, jonka matkustajamäärä Brasiliaiassa. Se olisi nyt uusittu ja päivitetty 2014 FIFA World Cup. Lentokentältä on suoria lentoja 18 eri maasta, pääasiassa muissa kaupungeissa Etelä-Amerikassa.

Rio De Janeiro lentokentälle on tyydyttävä erilaisia ravintoloita, baareja, kahviloita ja kauppoja. Muita palveluja ovat pankin, vauvanhoitohuoneita, apteekit ja sairaalat.Lentokentällä on kaksi hotellia lentoasemalla, se on Luxor Hotel ja Hotel Pousada.