Vertailemme 1 600 yritystä löytääksemme parhaan hinnan vuokra-autollesi

Vuokraamani Mini Cooper oli siisti ja uusi, ja lisäksi sain sen todella edulliseen hintaan.
Erkki Tapani Juhani
Pidän verkkosivujen käyttäjäystävällisyydestä sekä samanaikaisen eri yhtiöiden välisen hintavertailun helppoudesta.
Antti Tavern
Vuokrasimme auton Alicantessa. Palvelu oli ystävällistä ja henkilökunta avuliasta. Vuokraisin avian varmasti auton toistamiseen samaa kautta.
Toni Jauhiainen
Halpavuokraauto.fi on loistava verkkosivusto auton vuokraamiseen. Olemme käyttäneet heidän palveluitaan jo vuosikausia törmäämättä kertaakaan ongelmiin.
Jarno Määttä
Vuokrasin auton Helsingissä käydessäni. Varaaminen oli nopeaa ja vaivatonta, ja Hertzin henkilökunta oli avulias ja ystävällinen.
Mari Myller

Miksi vuokrata meiltä

Taatut alhaiset hinnat

Rajoittamattomat kilometrit

Sisältää vakuutuksen ja verot

24 tunnin asiakaspalvelu

Ei luottokorttimaksuja

Ei kätkettyjä kustannuksia

Autonvuokraus Sao Paulo Lentokenttä

Halpavuokraauto.fi vertailee useiden autonvuokrausyritysten tarjoamia vuokrahintoja ja löytää parhaan autonvuokraushinnan. Kaikki vuokra-autot Sao Paulo Lentokenttä sisältävät tarpeellisen vakuutussuojan ja rajattomat kilometrit.

Sao Paulo Lentokenttä miniopas

Autovuokraamo Sao Paulo Lentokenttä
Autonvuokraus Sao Paulo Lentokenttä

Sao Paulo / Guarulhos – kuvernööri André Franco Montoro International Airport (GRU) sijaitsee 25 km koilliseen Sao Paulo. Ei ole shuttle välillä keskustassa Sao Paulo ja lentokentälle. Lisäksi paikallinen autovuokraamo kuten Avis, Budget, Hertz ja Thrifty täällä edustettuina.

21.607.303 matkustajia kävi Sao Paulo lentokentälle vuonna 2009, joka on suurin Brasiliaiasta mitattuna matkustajamäärän.Kansainvälinen reittiverkosto on erittäin hyvä suorat lennot muihin Etelä-Amerikan maista, noin 12 eri kohteeseen Euroopassa, 11 Yhdysvalloissa ja myös kaupunkeihin Afrikassa, Lähi-idässä ja Aasiassa.Se on päätukikohta brasilialaisen yrityksen TAM ja Gol. Suunnitelmissa on uuden terminaalin rakennetaan siten, että kapasiteetti voidaan nostaa 29 miljoonaan matkustajaan vuodessa.

Kauppoja, syöminen juominen saattaa Sao Paulo lentokentälle ei ole kovin hyvä suhteessa, että on olemassa suuri lentokenttä, mutta alkeellisimpia evät. Muita palveluja ovat pankki, posti, lääketieteen ja farmasian, VIP-ja bisnesluokan pitkä. Sao Paulo Airport Marriott Hotel ja Hotel Monaco Residence sijaitsee lentokentällä.