Vertailemme 1 600 yritystä löytääksemme parhaan hinnan vuokra-autollesi

Vuokraamani Mini Cooper oli siisti ja uusi, ja lisäksi sain sen todella edulliseen hintaan.
Erkki Tapani Juhani
Pidän verkkosivujen käyttäjäystävällisyydestä sekä samanaikaisen eri yhtiöiden välisen hintavertailun helppoudesta.
Antti Tavern
Vuokrasimme auton Alicantessa. Palvelu oli ystävällistä ja henkilökunta avuliasta. Vuokraisin avian varmasti auton toistamiseen samaa kautta.
Toni Jauhiainen
Halpavuokraauto.fi on loistava verkkosivusto auton vuokraamiseen. Olemme käyttäneet heidän palveluitaan jo vuosikausia törmäämättä kertaakaan ongelmiin.
Jarno Määttä
Vuokrasin auton Helsingissä käydessäni. Varaaminen oli nopeaa ja vaivatonta, ja Hertzin henkilökunta oli avulias ja ystävällinen.
Mari Myller

Miksi vuokrata meiltä

Taatut alhaiset hinnat

Rajoittamattomat kilometrit

Sisältää vakuutuksen ja verot

24 tunnin asiakaspalvelu

Ei luottokorttimaksuja

Ei kätkettyjä kustannuksia

Autonvuokraus Kiova

Halpavuokraauto.fi vertailee useiden autonvuokrausyritysten tarjoamia vuokrahintoja ja löytää parhaan autonvuokraushinnan. Kaikki vuokra-autot Kiova sisältävät tarpeellisen vakuutussuojan ja rajattomat kilometrit.

Kiova miniopas

Autovuokraamo Kiova
Autonvuokraus Kiova

Kiova on Ukrainan pääkaupunki, sijaitsee pohjoisessa Keski-osa valtion, lähellä jokea Dnepr. Kaupungissa on 2,7 miljoonaa asukasta (2007), ja on hallinnollinen keskus maakunnassa Kiovan alue.

Kaupunki oli luultavasti perustettu noin 400 vuotta, ja on useita historiallisia ja kulttuurikohteita. Kiova on koti yli 25 museoita, teattereita, ooppera, useita kauniita palatseja ja aukioita, kasvitieteelliset puutarhat ja eläintarhat ja planetaario.

Kuuluisin maamerkki kaupungin ”National Museum of historia Suuren isänmaallisen sodan 1941 – 1945”. Tämä on museo ja muistomerkki – jos monimutkainen hallitsee 62 metriä korkea patsas Rodina-matto. Museon näyttely 300000 esineitä, on yksi suurimmista Ukrainassa.

Muut nähtävyydet Kiovassa kuuluu Golden Portal – kotoisin 1000-luvulta luola luostari Petsjerskaja maksa 1015 ja St. Sophia Cathedral 1037 Luola luostari ja katedraali on Unescon maailmanperintökohde.

Kiova Airport, Boryspil International Airport on 29 km itään Kiova, ja on maan suurin lentokenttä.