Vertailemme 1 600 yritystä löytääksemme parhaan hinnan vuokra-autollesi

Vuokraamani Mini Cooper oli siisti ja uusi, ja lisäksi sain sen todella edulliseen hintaan.
Erkki Tapani Juhani
Pidän verkkosivujen käyttäjäystävällisyydestä sekä samanaikaisen eri yhtiöiden välisen hintavertailun helppoudesta.
Antti Tavern
Vuokrasimme auton Alicantessa. Palvelu oli ystävällistä ja henkilökunta avuliasta. Vuokraisin avian varmasti auton toistamiseen samaa kautta.
Toni Jauhiainen
Halpavuokraauto.fi on loistava verkkosivusto auton vuokraamiseen. Olemme käyttäneet heidän palveluitaan jo vuosikausia törmäämättä kertaakaan ongelmiin.
Jarno Määttä
Vuokrasin auton Helsingissä käydessäni. Varaaminen oli nopeaa ja vaivatonta, ja Hertzin henkilökunta oli avulias ja ystävällinen.
Mari Myller

Miksi vuokrata meiltä

Taatut alhaiset hinnat

Rajoittamattomat kilometrit

Sisältää vakuutuksen ja verot

24 tunnin asiakaspalvelu

Ei luottokorttimaksuja

Ei kätkettyjä kustannuksia

Autonvuokraus Harkova

Halpavuokraauto.fi vertailee useiden autonvuokrausyritysten tarjoamia vuokrahintoja ja löytää parhaan autonvuokraushinnan. Kaikki vuokra-autot Harkova sisältävät tarpeellisen vakuutussuojan ja rajattomat kilometrit.

Harkova miniopas

Autovuokraamo Harkova
Autonvuokraus Harkova

Harkova on maan toiseksi suurin kaupunki, 1,5 miljoonan asukkaan (2007), joka sijaitsee Koillis- Ukrainassa. Kaupunki on hallinnollinen keskus maakunnassa Harkovan oblastin, ja maan tärkein teollisuuden ja kulttuurin keskus. Lisäksi kaupunki on merkittävä liikenteen solmukohta.

Harkova perustettiin vuonna 1654 ja sijaitsee yhtymäkohta Harkova, Lopan ja Udy tavata. Kaupunki on täynnä rakennussuojelukohteita ja siinä on monia mielenkiintoisia museoita aloilla historia, taide, luonto ja kirjallisuus.

Vanha kaupunki on turistinähtävyys Pyhän Vasilin – katedraali vuodelta 1689, joka on vanhin steinbygingen Harkovassa. On myös kirkko Ozeryanskaya vuodesta 1896 alalla.

Toinen merkittävä matkailukohde kaupunki on 750 metriä pitkä Svobody Square (Freedom) Square Leninin muistomerkki ja teollisuuden taloja.

Muuten kaupunki tarjoaa hyvät ostosmahdollisuudet ja mukava kahviloita ja ravintoloita. Harkovassa myös Zoo ja Planetaario – jotka nähtävää koko perheelle.

Kaupungin lentokenttä – Harkova Osnova kansainvälinen lentokenttä – sijaitsee 14 kilometriä kaakkoon keskustasta.