Säästä jopa 70 % autonvuokrauksesta

Vertailemme 1 600 yritystä löytääksemme parhaan hinnan vuokra-autollesi

tick-2Taatut alhaiset hinnat

tick-2Sisältää vakuutuksen ja verot

tick-2Ei kätkettyjä kustannuksia

tick-2Rajoittamattomat kilometrit

tick-2Ei luottokorttimaksuja

tick-224 tunnin asiakaspalvelu

Vuokraamani Mini Cooper oli siisti ja uusi, ja lisäksi sain sen todella edulliseen hintaan.
Erkki Tapani Juhani
Pidän verkkosivujen käyttäjäystävällisyydestä sekä samanaikaisen eri yhtiöiden välisen hintavertailun helppoudesta.
Antti Tavern
Vuokrasimme auton Alicantessa. Palvelu oli ystävällistä ja henkilökunta avuliasta. Vuokraisin avian varmasti auton toistamiseen samaa kautta.
Toni Jauhiainen
Halpavuokraauto.fi on loistava verkkosivusto auton vuokraamiseen. Olemme käyttäneet heidän palveluitaan jo vuosikausia törmäämättä kertaakaan ongelmiin.
Jarno Määttä
Vuokrasin auton Helsingissä käydessäni. Varaaminen oli nopeaa ja vaivatonta, ja Hertzin henkilökunta oli avulias ja ystävällinen.
Mari Myller

Autonvuokraus Kiova Borsipol Lentokenttä

Halpavuokraauto.fi vertailee useiden autonvuokrausyritysten tarjoamia vuokrahintoja ja löytää parhaan autonvuokraushinnan. Kaikki vuokra-autot Kiova Borsipol Lentokenttä sisältävät tarpeellisen vakuutussuojan ja rajattomat kilometrit.

Kiova Borsipol Lentokenttä miniopas

Autovuokraamo Kiova Borsipol Lentokenttä

Autonvuokraus Kiova Borsipol Lentokenttä

Kiovan Borsipol Airport (KBP) on 6 km länteen Borsipol ja 29 km itään Kiova .Se on yksi kolmesta palveleville lentoasemille Kiovassa. On mahdollista matkustaa linja-autolla välillä flypassen ja Kiovassa. Useat autovuokraamot sijaitsee lentokentällä.

6700000 matkustajia kävi Kiovassa Borsipol lentokenttä 2008 ja se on suurin Ukrainassa. Se on päätukikohta Aerosvit Airlines ja Ukraine International Airlines.Lentokentällä on neljä eri terminaalit, ja se on tarkoitettu viides terminaali on avoinna kesällä 2010, kun 6 terminaali valmistuu vuonna 1012 Sitten Borsipol Kiovan lentokentälle on valmis ottamaan vastaan 18 miljoonaa matkustajaa vuodessa.

Kiovan Borsipol Airport on hyvä valikoima ravintoloita ja baareja ja kauppoja. Boryspil Airport Hotel sijaitsee lentokentän itse.

Suomi