Vertailemme 1 600 yritystä löytääksemme parhaan hinnan vuokra-autollesi

Vuokraamani Mini Cooper oli siisti ja uusi, ja lisäksi sain sen todella edulliseen hintaan.
Erkki Tapani Juhani
Pidän verkkosivujen käyttäjäystävällisyydestä sekä samanaikaisen eri yhtiöiden välisen hintavertailun helppoudesta.
Antti Tavern
Vuokrasimme auton Alicantessa. Palvelu oli ystävällistä ja henkilökunta avuliasta. Vuokraisin avian varmasti auton toistamiseen samaa kautta.
Toni Jauhiainen
Halpavuokraauto.fi on loistava verkkosivusto auton vuokraamiseen. Olemme käyttäneet heidän palveluitaan jo vuosikausia törmäämättä kertaakaan ongelmiin.
Jarno Määttä
Vuokrasin auton Helsingissä käydessäni. Varaaminen oli nopeaa ja vaivatonta, ja Hertzin henkilökunta oli avulias ja ystävällinen.
Mari Myller

Miksi vuokrata meiltä

Taatut alhaiset hinnat

Rajoittamattomat kilometrit

Sisältää vakuutuksen ja verot

24 tunnin asiakaspalvelu

Ei luottokorttimaksuja

Ei kätkettyjä kustannuksia

Autonvuokraus Donetsk

Halpavuokraauto.fi vertailee useiden autonvuokrausyritysten tarjoamia vuokrahintoja ja löytää parhaan autonvuokraushinnan. Kaikki vuokra-autot Donetsk sisältävät tarpeellisen vakuutussuojan ja rajattomat kilometrit.

Donetsk miniopas

Autovuokraamo Donetsk
Autonvuokraus Donetsk

Donetsk sijaitsee Itä- Ukrainassa ja on maakunnan pääkaupunki Donetsk alue.Kaupungissa on noin 1,1 miljoonaa asukasta (2007), ja on tärkeä teollisuuden keskus terästä ja hiiltä. Donetsk on perustettu vuonna 1869, ja se on enimmäkseen venäjänkielinen kaupunki – monen sukupolven siirtolaisuus teollisuuden työntekijöidenVenäjältä.

Kaupunki sijaitsee joen Kalmius, ympäröivät metsät, mäet ja arojen maisemaan. Donetsk on mannerilmasto kylmät talvet ja suhteellisen lämpimät kesät.

Se on yliopiston, ooppera, teatteri, museot ja monet kauniit puistot. Suosituimmat matkailukohteet ovat Donetsk katedraali, hotelli Britannian vuodelta 1883 (joka on kaupungin vanhin rakennus), historiallinen museo, Rautatiemuseo, huvipuisto ja Museum of Fine Arts Sherbakova Push Kiina Boulevard – yli 11000 veistoksia ja maalauksia.

Donetsk on mukava mijernspark kanssa 93 veistoksia, kaunis kasvitieteellinen puutarha ja planetaario.

Donetsk kansainvälinen lentokenttä sijaitsee 16 kilometriä luoteeseen keskustassa.