Vertailemme 1 600 yritystä löytääksemme parhaan hinnan vuokra-autollesi

Vuokraamani Mini Cooper oli siisti ja uusi, ja lisäksi sain sen todella edulliseen hintaan.
Erkki Tapani Juhani
Pidän verkkosivujen käyttäjäystävällisyydestä sekä samanaikaisen eri yhtiöiden välisen hintavertailun helppoudesta.
Antti Tavern
Vuokrasimme auton Alicantessa. Palvelu oli ystävällistä ja henkilökunta avuliasta. Vuokraisin avian varmasti auton toistamiseen samaa kautta.
Toni Jauhiainen
Halpavuokraauto.fi on loistava verkkosivusto auton vuokraamiseen. Olemme käyttäneet heidän palveluitaan jo vuosikausia törmäämättä kertaakaan ongelmiin.
Jarno Määttä
Vuokrasin auton Helsingissä käydessäni. Varaaminen oli nopeaa ja vaivatonta, ja Hertzin henkilökunta oli avulias ja ystävällinen.
Mari Myller

Miksi vuokrata meiltä

Taatut alhaiset hinnat

Rajoittamattomat kilometrit

Sisältää vakuutuksen ja verot

24 tunnin asiakaspalvelu

Ei luottokorttimaksuja

Ei kätkettyjä kustannuksia

Autonvuokraus Celje

Halpavuokraauto.fi vertailee useiden autonvuokrausyritysten tarjoamia vuokrahintoja ja löytää parhaan autonvuokraushinnan. Kaikki vuokra-autot Celje sisältävät tarpeellisen vakuutussuojan ja rajattomat kilometrit.

Celje miniopas

Autovuokraamo Celje
Autonvuokraus Celje

Celje sijaitsee keskeisellä paikalla Itä- Slovenia. N Savinja Joki virtaa läpi kaupungin ja pääkaupunki Ljubljana on kyse. 60 km lounaaseen Celje.Vuonna 2006 asettaa asukasluku on vajaat 40 000, mikä Celje on kolmanneksi suurin kaupunki Sloveniassa. Cylie nimi mainittiin ensimmäisen kerran vuonna lähteiden 1100, mutta on ollut kaupunki täällä sekä kelttien ja roomalaiset.

Celje on pitkä historia ja on edelleen monia vanhoja rakennuksia täällä. Kukkulalla yläpuolella vanhankaupungin istuu historiallinen linna Celjen Old Castle, Ducal tuomioistuin on mainittu ensimmäisen kerran vuonna 1323 ja työmaan, jossa lasketaan sijaitsi keskiajalla. Museot Celje alueellinen museo ja Museum of Modern History tarkastellaan kaupungin kulttuuriperinnöstä ja historiasta. Ympäröivällä alueella Celje, useita kylpylöitä ja terveys tilat, jotka hyödyntävät ympäröivän kuumia lähteitä.

Maribor Edvard Rusjan Airport on noin. 50 km päässä Celje, ja on maan toiseksi suurin lentokenttä.