Vertailemme 1 600 yritystä löytääksemme parhaan hinnan vuokra-autollesi

Vuokraamani Mini Cooper oli siisti ja uusi, ja lisäksi sain sen todella edulliseen hintaan.
Erkki Tapani Juhani
Pidän verkkosivujen käyttäjäystävällisyydestä sekä samanaikaisen eri yhtiöiden välisen hintavertailun helppoudesta.
Antti Tavern
Vuokrasimme auton Alicantessa. Palvelu oli ystävällistä ja henkilökunta avuliasta. Vuokraisin avian varmasti auton toistamiseen samaa kautta.
Toni Jauhiainen
Halpavuokraauto.fi on loistava verkkosivusto auton vuokraamiseen. Olemme käyttäneet heidän palveluitaan jo vuosikausia törmäämättä kertaakaan ongelmiin.
Jarno Määttä
Vuokrasin auton Helsingissä käydessäni. Varaaminen oli nopeaa ja vaivatonta, ja Hertzin henkilökunta oli avulias ja ystävällinen.
Mari Myller

Miksi vuokrata meiltä

Taatut alhaiset hinnat

Rajoittamattomat kilometrit

Sisältää vakuutuksen ja verot

24 tunnin asiakaspalvelu

Ei luottokorttimaksuja

Ei kätkettyjä kustannuksia

Autonvuokraus Novo Mesto

Halpavuokraauto.fi vertailee useiden autonvuokrausyritysten tarjoamia vuokrahintoja ja löytää parhaan autonvuokraushinnan. Kaikki vuokra-autot Novo Mesto sisältävät tarpeellisen vakuutussuojan ja rajattomat kilometrit.

Novo Mesto miniopas

Autovuokraamo Novo Mesto
Autonvuokraus Novo Mesto

Novo Mesto sijaitsee Kaakkois osa Slovenian ja sijaitsee joen Krka.On vain noin 20 km Kroatian pohjoisrajalla ja noin. 80 km Zagreb, pääoman Kroatia. Novo Mesto perustettiin vuonna 1365 ja vuonna 2002 asukasluku oli mitattu noin 40 000

Krka Valley sijaitsee aivan kaupungin halki ja pidetään yhtenä kauneimmista laaksoista rehevä maaseutu ja pienet lammet. Alueella voi nähdä useita vanhoja myllyjä ja linna Otocec linna, joka mainittiin ensimmäisen kerran vuonna 1252 Linna paloi vuonna 1942, mutta myöhemmin uudelleen ja kunnostettu niin hotelli. Vanhassa kaupungin historialliset rakennukset ja museo Dolenjska, voi oppia sivuston taide-ja kulttuurihistoriaa.

Lähin kansainvälinen lentokenttä Zagreb Airport, noin 80 km päässä Novo Mesto. Jos haluat lentää suoraan maahan voi lentää Ljubljanaan Jože Pucnik Airport, lähes 100 km päässä.