Vertailemme 1 600 yritystä löytääksemme parhaan hinnan vuokra-autollesi

Vuokraamani Mini Cooper oli siisti ja uusi, ja lisäksi sain sen todella edulliseen hintaan.
Erkki Tapani Juhani
Pidän verkkosivujen käyttäjäystävällisyydestä sekä samanaikaisen eri yhtiöiden välisen hintavertailun helppoudesta.
Antti Tavern
Vuokrasimme auton Alicantessa. Palvelu oli ystävällistä ja henkilökunta avuliasta. Vuokraisin avian varmasti auton toistamiseen samaa kautta.
Toni Jauhiainen
Halpavuokraauto.fi on loistava verkkosivusto auton vuokraamiseen. Olemme käyttäneet heidän palveluitaan jo vuosikausia törmäämättä kertaakaan ongelmiin.
Jarno Määttä
Vuokrasin auton Helsingissä käydessäni. Varaaminen oli nopeaa ja vaivatonta, ja Hertzin henkilökunta oli avulias ja ystävällinen.
Mari Myller

Miksi vuokrata meiltä

Taatut alhaiset hinnat

Rajoittamattomat kilometrit

Sisältää vakuutuksen ja verot

24 tunnin asiakaspalvelu

Ei luottokorttimaksuja

Ei kätkettyjä kustannuksia

Autonvuokraus Bled

Halpavuokraauto.fi vertailee useiden autonvuokrausyritysten tarjoamia vuokrahintoja ja löytää parhaan autonvuokraushinnan. Kaikki vuokra-autot Bled sisältävät tarpeellisen vakuutussuojan ja rajattomat kilometrit.

Bled miniopas

Autovuokraamo Bled
Autonvuokraus Bled

Bled on pieni kaupunki Lake Bled ja luoteisosassa Slovenia. Kaupunki sijaitsee Julian Alps, joka ulottuu Italiasta Sloveniaan ja sijaitsee noin. 475 metriä merenpinnan yläpuolella. Bled sijaitsee rajan läheisyydessä Itävallan ja pääkaupunki Ljubljana on kyse. 50 km kaakkoon kaupungin.Vuonna 2005 asukasluku mitattuna hieman yli 5000

Bled on suosittu matkakohde matkailijoille ympäri vuoden, koska sen leuto ilmasto ja kuumat lähteet. Jo noin vuoden 1900, Bled tiedetään parannuskeino ja spa sijaitsee tarvittaessa Euroopan aateliston vapaapäiviä. Lake Bled on vain saari ja valfartskirke 1500-luvulla. Yksi suosituimmista nähtävyyksistä Slovenia, Bled Castle on yksi vanhimmista linnat maassa. Osia linna on peräisin roomalaisen linnoituksen ja loput alussa rakennettu 1000-luvulla.

Lähin kansainvälinen lentokenttä on Ljubljanan Jože Pucnik Airport on noin. 35 km ulkopuolella Bled.