Säästä jopa 70 % autonvuokrauksesta

Vertailemme 1 600 yritystä löytääksemme parhaan hinnan vuokra-autollesi

tick-2Taatut alhaiset hinnat

tick-2Sisältää vakuutuksen ja verot

tick-2Ei kätkettyjä kustannuksia

tick-2Rajoittamattomat kilometrit

tick-2Ei luottokorttimaksuja

tick-224 tunnin asiakaspalvelu

Vuokraamani Mini Cooper oli siisti ja uusi, ja lisäksi sain sen todella edulliseen hintaan.
Erkki Tapani Juhani
Pidän verkkosivujen käyttäjäystävällisyydestä sekä samanaikaisen eri yhtiöiden välisen hintavertailun helppoudesta.
Antti Tavern
Vuokrasimme auton Alicantessa. Palvelu oli ystävällistä ja henkilökunta avuliasta. Vuokraisin avian varmasti auton toistamiseen samaa kautta.
Toni Jauhiainen
Halpavuokraauto.fi on loistava verkkosivusto auton vuokraamiseen. Olemme käyttäneet heidän palveluitaan jo vuosikausia törmäämättä kertaakaan ongelmiin.
Jarno Määttä
Vuokrasin auton Helsingissä käydessäni. Varaaminen oli nopeaa ja vaivatonta, ja Hertzin henkilökunta oli avulias ja ystävällinen.
Mari Myller

Autonvuokraus Maribor

Halpavuokraauto.fi vertailee useiden autonvuokrausyritysten tarjoamia vuokrahintoja ja löytää parhaan autonvuokraushinnan. Kaikki vuokra-autot Maribor sisältävät tarpeellisen vakuutussuojan ja rajattomat kilometrit.

Maribor miniopas

Autovuokraamo Maribor

Autonvuokraus Maribor

Maribor sijaitsee Koillis Sloveniassa , ja se on hieman yli 100 km päässä pääkaupungista Ljubljanasta lounaassa.Kaupunki sijaitsee noin 35 km rajalta Itävallanpohjoiseen ja noin. 70 km päässä Ukrainan rajalta itään.Joki Drava Maribor kahteen osaan ja Kaupunkia ympäröivät vuoret. Maribor on Slovenian toiseksi suurin kaupunki, jossa asuu lähes 90 000 (2008).

Vanha kaupunki paastonaika on idyllinen sijainti Drava ja tässä muun muassa nähdä maailman vanhin viiniköynnös, joka on yli 400 vuotta vanha ja vielä kantaa hedelmää. Maribor on tunnettu tuottaja Slovenian viiniä ja tarjoavat retkiä ympäröiville viinitiloille. Lisäksi kaupunki tiedetään hiihtokeskus ja tässä piilee maan suurin hiihtokeskus. Vuonna Aquarium-terraario, näet kalastaa monenlaisia sekä matelijoiden kuten käärmeitä ja liskoja.

Maribor Edvard Rusjan lentokenttä sijaitsee noin 10 km kaupungin ulkopuolella ja maan toiseksi suurin lentokenttä.

Suomi