Vertailemme 1 600 yritystä löytääksemme parhaan hinnan vuokra-autollesi

Vuokraamani Mini Cooper oli siisti ja uusi, ja lisäksi sain sen todella edulliseen hintaan.
Erkki Tapani Juhani
Pidän verkkosivujen käyttäjäystävällisyydestä sekä samanaikaisen eri yhtiöiden välisen hintavertailun helppoudesta.
Antti Tavern
Vuokrasimme auton Alicantessa. Palvelu oli ystävällistä ja henkilökunta avuliasta. Vuokraisin avian varmasti auton toistamiseen samaa kautta.
Toni Jauhiainen
Halpavuokraauto.fi on loistava verkkosivusto auton vuokraamiseen. Olemme käyttäneet heidän palveluitaan jo vuosikausia törmäämättä kertaakaan ongelmiin.
Jarno Määttä
Vuokrasin auton Helsingissä käydessäni. Varaaminen oli nopeaa ja vaivatonta, ja Hertzin henkilökunta oli avulias ja ystävällinen.
Mari Myller

Miksi vuokrata meiltä

Taatut alhaiset hinnat

Rajoittamattomat kilometrit

Sisältää vakuutuksen ja verot

24 tunnin asiakaspalvelu

Ei luottokorttimaksuja

Ei kätkettyjä kustannuksia

Autonvuokraus Ljubljana Lentokenttä

Halpavuokraauto.fi vertailee useiden autonvuokrausyritysten tarjoamia vuokrahintoja ja löytää parhaan autonvuokraushinnan. Kaikki vuokra-autot Ljubljana Lentokenttä sisältävät tarpeellisen vakuutussuojan ja rajattomat kilometrit.

Ljubljana Lentokenttä miniopas

Autovuokraamo Ljubljana Lentokenttä
Autonvuokraus Ljubljana Lentokenttä

Ljubljana Jože Pucnik Airport (LJU) sijaitsee 26 km pohjoiseen Ljubljana ja 11 km etelään bye n Kranj.Bussit kulkevat noin kerran tunnissa lentokentän ja Ljubljanan, ja siellä on myös linja-autojen Kranj. On olemassa useita autovuokraamojen lentoasemalla, on Avis, Budget, Europcar, Hertz, Sixt, sihteeristö Vuokra auto, Avantcar ja Dollar / Thrifty.

1.524.028 matkustajaa vieraili Ljubljana Lentokenttä vuonna 2007, joka on vilkkain lentoasema Sloveniassa. Lentoasema palvelee seitsemän eri lentoyhtiöiden ja on päätukikohta kansallisen Adria Airways tarjoaa suoria lentoja noin 20 eri Euroopan kohteisiin.

Ljubljana Lentokenttä on useita kahviloita, ravintoloita ja baareja, joista osa on ulkona terassilla. Muihin palveluihin kuuluu veloitukseton hieronta tuolit, lasten leikkihuone, langaton internet-, pankki-, terveydenhoito ja suuri moderni kokoussali. Hotel Silvester ja Penzion Jagodic on 3 km päässä lentokentältä.