Vertailemme 1 600 yritystä löytääksemme parhaan hinnan vuokra-autollesi

Vuokraamani Mini Cooper oli siisti ja uusi, ja lisäksi sain sen todella edulliseen hintaan.
Erkki Tapani Juhani
Pidän verkkosivujen käyttäjäystävällisyydestä sekä samanaikaisen eri yhtiöiden välisen hintavertailun helppoudesta.
Antti Tavern
Vuokrasimme auton Alicantessa. Palvelu oli ystävällistä ja henkilökunta avuliasta. Vuokraisin avian varmasti auton toistamiseen samaa kautta.
Toni Jauhiainen
Halpavuokraauto.fi on loistava verkkosivusto auton vuokraamiseen. Olemme käyttäneet heidän palveluitaan jo vuosikausia törmäämättä kertaakaan ongelmiin.
Jarno Määttä
Vuokrasin auton Helsingissä käydessäni. Varaaminen oli nopeaa ja vaivatonta, ja Hertzin henkilökunta oli avulias ja ystävällinen.
Mari Myller

Miksi vuokrata meiltä

Taatut alhaiset hinnat

Rajoittamattomat kilometrit

Sisältää vakuutuksen ja verot

24 tunnin asiakaspalvelu

Ei luottokorttimaksuja

Ei kätkettyjä kustannuksia

Autonvuokraus Portoroz

Halpavuokraauto.fi vertailee useiden autonvuokrausyritysten tarjoamia vuokrahintoja ja löytää parhaan autonvuokraushinnan. Kaikki vuokra-autot Portoroz sisältävät tarpeellisen vakuutussuojan ja rajattomat kilometrit.

Portoroz miniopas

Autovuokraamo Portoroz
Autonvuokraus Portoroz

Portoroz, Slovenia sijaitsee länsirannikolla, joka rajoittuu Adrianmeren. Kaupunki sijaitsee vain alueella, rajojen rannikolla, ja maan rantaviiva on yhteensä 45 km.Slovenia rajojen Italia, 25 km pohjoiseen Portoroz ja Kroatian, noin 10 km etelään kaupungin.On vain noin 3000 (2002) asukasta Portoroz on yksi suosituimmista lomakohteista.

Portoroz on lähinnä tunnettu siitä keinona kylpylöissä ja spa-palvelut. Jo 1200-luvulla alue oli tunnettu siitä, parantavaa vettä ja mutaa, ja tänään kävijät voivat hyödyntää eri terveydenhuollon tiloille. Koska sen sijainti meren kiusaa Portoroz rehevä maisema ja kauniit rannat, ja kävelykadun varrella on ravintoloita, baareja ja kasino. Vain 3 km päässä Portoroz sijaitsee Piranin keskiaikainen kaupunki, jossa pienet, kiemurtelevia katuja ja historiallisia rakennuksia.

Portoroz Lentokenttä sijaitsee noin. 6 km päässä kaupungin ja on pienin maan kansainvälistä lentokenttää.