Vertailemme 1 600 yritystä löytääksemme parhaan hinnan vuokra-autollesi

Vuokraamani Mini Cooper oli siisti ja uusi, ja lisäksi sain sen todella edulliseen hintaan.
Erkki Tapani Juhani
Pidän verkkosivujen käyttäjäystävällisyydestä sekä samanaikaisen eri yhtiöiden välisen hintavertailun helppoudesta.
Antti Tavern
Vuokrasimme auton Alicantessa. Palvelu oli ystävällistä ja henkilökunta avuliasta. Vuokraisin avian varmasti auton toistamiseen samaa kautta.
Toni Jauhiainen
Halpavuokraauto.fi on loistava verkkosivusto auton vuokraamiseen. Olemme käyttäneet heidän palveluitaan jo vuosikausia törmäämättä kertaakaan ongelmiin.
Jarno Määttä
Vuokrasin auton Helsingissä käydessäni. Varaaminen oli nopeaa ja vaivatonta, ja Hertzin henkilökunta oli avulias ja ystävällinen.
Mari Myller

Miksi vuokrata meiltä

Taatut alhaiset hinnat

Rajoittamattomat kilometrit

Sisältää vakuutuksen ja verot

24 tunnin asiakaspalvelu

Ei luottokorttimaksuja

Ei kätkettyjä kustannuksia

Autonvuokraus Kraljevo

Halpavuokraauto.fi vertailee useiden autonvuokrausyritysten tarjoamia vuokrahintoja ja löytää parhaan autonvuokraushinnan. Kaikki vuokra-autot Kraljevo sisältävät tarpeellisen vakuutussuojan ja rajattomat kilometrit.

Kraljevo miniopas

Autovuokraamo Kraljevo
Autonvuokraus Kraljevo

Kraljevo (joka tarkoittaa ”King City”) sijaitsee keskeisellä Serbiassa, lähellä jokea Ibar – ja on hallinnollinen keskus Raska alueella.Sekä pohjois-ja eteläpuolella kaupunkia – joka on noin. 120000 asukasta – on suhteellisen korkeita vuoria.

Vähän ulkopuolella Kraljevo ovat joitakin aloja suosituimmista nähtävyyksistä. Tämä sisältää 800-vuotias serbi ortodoksinen luostari Studenica (39 km etelään kaupungin).   Lähellä on myös säännöllinen vanha luostari Zica (joka myös osittain palautettu Bysantin kirkko) ja keskiaikainen linna Maglic. Lisäksi National Museum, mukaan lukien mielenkiintoinen arkeologinen ja kansatieteellisen kokoelmat, hyvin vieraili nähtävyys kaupungin keskustassa.

Muuten on kaunis hiekkaranta pitkin jokivarteen Kraljevo, jossa on useita viihtyisiä ravintoloita aivan merenrannassa.

Kraljevo-Ladevci Airport – entinen sotilaslentokenttä 15 km keskustan ulkopuolella – on jo vuosia ollut remontissa ja sen on määrä palvella siviili-ilmailun 2010.