Vertailemme 1 600 yritystä löytääksemme parhaan hinnan vuokra-autollesi

Vuokraamani Mini Cooper oli siisti ja uusi, ja lisäksi sain sen todella edulliseen hintaan.
Erkki Tapani Juhani
Pidän verkkosivujen käyttäjäystävällisyydestä sekä samanaikaisen eri yhtiöiden välisen hintavertailun helppoudesta.
Antti Tavern
Vuokrasimme auton Alicantessa. Palvelu oli ystävällistä ja henkilökunta avuliasta. Vuokraisin avian varmasti auton toistamiseen samaa kautta.
Toni Jauhiainen
Halpavuokraauto.fi on loistava verkkosivusto auton vuokraamiseen. Olemme käyttäneet heidän palveluitaan jo vuosikausia törmäämättä kertaakaan ongelmiin.
Jarno Määttä
Vuokrasin auton Helsingissä käydessäni. Varaaminen oli nopeaa ja vaivatonta, ja Hertzin henkilökunta oli avulias ja ystävällinen.
Mari Myller

Miksi vuokrata meiltä

Taatut alhaiset hinnat

Rajoittamattomat kilometrit

Sisältää vakuutuksen ja verot

24 tunnin asiakaspalvelu

Ei luottokorttimaksuja

Ei kätkettyjä kustannuksia

Autonvuokraus Zrenjanin

Halpavuokraauto.fi vertailee useiden autonvuokrausyritysten tarjoamia vuokrahintoja ja löytää parhaan autonvuokraushinnan. Kaikki vuokra-autot Zrenjanin sisältävät tarpeellisen vakuutussuojan ja rajattomat kilometrit.

Zrenjanin miniopas

Autovuokraamo Zrenjanin
Autonvuokraus Zrenjanin

Zrenjanin sijaitsee Serbian pohjoisen maakunnan, Vojvodinan – ja on noin.80000 asukasta. Se on suurin kaupunki Serbian osa historiallista Banat alueella – johon kuuluu alueilla Romaniassa ja Unkarissa. Joki virtaa läpi Begej Zrenjanin, tunnettu monista kauniit sillat.

Yritykset Zrenjanin on viime aikoina kokeneet nopea kehitys – ja 2007 kaupunki sai ”Future Cities”, jonka kansallinen, Serbian tuomaristo. Seuraavana vuonna Maailmanpankki Zrenjanin luokiteltu johtava business-kaupunki Serbiassa.

Niistä kaupungin nähtävyyksiä, seuraavat mainitaan: Kansallisteatteri Tosa Jovanovic (rakennettu 1839), vanha raatihuone vuodelta 1820 (uusittu vuonna 1888), Zenranjins History Museum (joka sisältää myös merkittäviä historiallisia arkisto) ja kaunis kaupunki Gradska Basta. Monet hienoimmista rakennuksista kaupungin ovat keskittyneet pääasiassa neliön Trg Slobode (”Freedom Square”).

Muutaman kilometrin kaakkoon Zrenjanin on viehättävä kylä Ecka, jos on suosittu kalanviljelylaitos. Lähistöllä myös luonnonsuojelualue Stari Begej.

Zrenjanin lentokenttä Lentokenttä sijaitsee 7 km kaakkoon keskustasta – lähellä Ecka.