Autovuokraamo Bosnia

Vertailemme 1 600 yritystä löytääksemme parhaan hinnan vuokra-autollesi

Vuokraamani Mini Cooper oli siisti ja uusi, ja lisäksi sain sen todella edulliseen hintaan.
Erkki Tapani Juhani
Pidän verkkosivujen käyttäjäystävällisyydestä sekä samanaikaisen eri yhtiöiden välisen hintavertailun helppoudesta.
Antti Tavern
Vuokrasimme auton Alicantessa. Palvelu oli ystävällistä ja henkilökunta avuliasta. Vuokraisin avian varmasti auton toistamiseen samaa kautta.
Toni Jauhiainen
Halpavuokraauto.fi on loistava verkkosivusto auton vuokraamiseen. Olemme käyttäneet heidän palveluitaan jo vuosikausia törmäämättä kertaakaan ongelmiin.
Jarno Määttä
Vuokrasin auton Helsingissä käydessäni. Varaaminen oli nopeaa ja vaivatonta, ja Hertzin henkilökunta oli avulias ja ystävällinen.
Mari Myller

Miksi vuokrata meiltä

Taatut alhaiset hinnat

Rajoittamattomat kilometrit

Sisältää vakuutuksen ja verot

24 tunnin asiakaspalvelu

Ei luottokorttimaksuja

Ei kätkettyjä kustannuksia

Autonvuokraus Bosnia

Halpavuokraauto.fi vertailee useiden autonvuokrausyritysten tarjoamia vuokrahintoja ja löytää parhaan autonvuokraushinnan. Kaikki vuokra-autot Bosnia sisältävät tarpeellisen vakuutussuojan ja rajattomat kilometrit.

Bosnia miniopas

Autovuokraamo Bosnia
Autonvuokraus Bosnia

Bosnia ja Hertsegovina sijaitsee Kaakkois-Euroopassa ja on 4,6 miljoonaa asukasta (2009). Se rajoittuu lännessä Kroatia ja Serbia ja Montenegronitäosassa.Etelärannikolla, maa on pieni rantaviivaa   Adrianmerellä.Maisema Bosnia-Hertsegovinassa hallitsee suurelta osin vuoret ja laaksot ja sijaitsee keskeisellä paikalla Dinaric Alpeilla. Korkein huippu on Maglic, joka on 2386 m. Noin puolet maan metsää, mutta hedelmällinen maatalouden alueilla pohjoisosissa.

Bosnia-Hertsegovina on noin mannerilmasto pohjoisessa – kylmät talvet ja kuumat kesät, ja Välimeren ilmasto etelässä.

Maa oli aiemmin osa Jugoslavian, mutta sisällissodan jälkeen vuosina 1992 – 1995 Jugoslavian purettiin. Alueet Bosnia ja Hertsegovinan, joka ei ole koskaan ollut selkeästi rajan välillä, tuli itsenäinen valtio.

Maassa on kolme virallista kieltä: Bosnian, Serbian ja Kroatian. Bosnian pohjoisosassa maata, kun Hertsegovina on eteläisen Välimeren alueella.

Pääkaupunki Sarajevo on noin 420000 asukkaat – ja isännöi talviolympialaisia 1984. Kaupunki sijaitsee laaksossa vuorten ympäröimänä. Sarajevo on suosittu hiihtokeskus hyvin hiihtoa vuorilla Jahorina, Bjelasnica ja Igman (joka on hieman kaupungin itäpuolella). Sarajevo on historialliset ja kulttuuriset nähtävyyksiä.

Muita suuria kaupunkeja Bosnia-Hertsegovinan Banja Luka, Bijeljina, Srebrenican Tuzlan, Zenica ja Mostarissa.  Maa on kokenut voimakkaan matkailun kasvu viime vuosina ja maan ainoa kaupunki – Neum – on suosittu seaside ja lomakeskus.

Sarajevon kansainvälinen lentokenttä on yksi suurimmista ja tärkeimmistä lentokenttien ja sijaitsee 12 km lounaaseen pääkaupungissa.

Kokeile hakukone yllä nähdäksesi hintoja autonvuokraus Bosniassa. Osa yrityksistä vertaamme Bosniassa ovat Sixt, National, Budget ja Avis.

Autonvuokrauskohteet