Säästä jopa 70 % autonvuokrauksesta

Vertailemme 1 600 yritystä löytääksemme parhaan hinnan vuokra-autollesi

tick-2Taatut alhaiset hinnat

tick-2Sisältää vakuutuksen ja verot

tick-2Ei kätkettyjä kustannuksia

tick-2Rajoittamattomat kilometrit

tick-2Ei luottokorttimaksuja

tick-224 tunnin asiakaspalvelu

Vuokraamani Mini Cooper oli siisti ja uusi, ja lisäksi sain sen todella edulliseen hintaan.
Erkki Tapani Juhani
Pidän verkkosivujen käyttäjäystävällisyydestä sekä samanaikaisen eri yhtiöiden välisen hintavertailun helppoudesta.
Antti Tavern
Vuokrasimme auton Alicantessa. Palvelu oli ystävällistä ja henkilökunta avuliasta. Vuokraisin avian varmasti auton toistamiseen samaa kautta.
Toni Jauhiainen
Halpavuokraauto.fi on loistava verkkosivusto auton vuokraamiseen. Olemme käyttäneet heidän palveluitaan jo vuosikausia törmäämättä kertaakaan ongelmiin.
Jarno Määttä
Vuokrasin auton Helsingissä käydessäni. Varaaminen oli nopeaa ja vaivatonta, ja Hertzin henkilökunta oli avulias ja ystävällinen.
Mari Myller

Autonvuokraus Belgrad

Halpavuokraauto.fi vertailee useiden autonvuokrausyritysten tarjoamia vuokrahintoja ja löytää parhaan autonvuokraushinnan. Kaikki vuokra-autot Belgrad sisältävät tarpeellisen vakuutussuojan ja rajattomat kilometrit.

Belgrad miniopas

Autovuokraamo Belgrad

Autonvuokraus Belgrad

Belgradissa sijaitsee Pohjois-maan ja sijaitsee Sava-joen lähellä paikkaa, jossa Sava täyttää Tonava. Belgrad on suurin kaupunki maan väkiluku on yli 1 200 000 (2008), ja tämä määrä tekee myös kaupungin kolmanneksi suurin Kaakkois-Euroopassa. Belgrad oli pääkaupunki entisen Jugoslavian ja Serbian ja Montenegronvuoteen 2006.Maa otti nimen Serbia ja Belgrad on pääoman.

Tunnettu nähtävyys on Kalemegdan linnoitus, jotka muodostavat laajan alueen kukkulalla vanhankaupungin. Tässä se on sekä puistoja, kirkkoja, Sotamuseo, museo metsästä ja metsästää ja planetaario. Myös eläintarhan Belgradin Good Hope Garden sijaitsee tällä alueella ja avattiin vuonna 1936, joten se on yksi vanhimmista eläintarhoissa Euroopassa. Muita merkittäviä rakennuksia ovat vanha Palace 1800 ja Museum of Fine Arts National Museum.

Belgrad Nikola Tesla Airport on kansainvälinen lentokenttä sijaitsee noin. 12 km pois kaupungista.

Suomi