Vertailemme 1 600 yritystä löytääksemme parhaan hinnan vuokra-autollesi

Vuokraamani Mini Cooper oli siisti ja uusi, ja lisäksi sain sen todella edulliseen hintaan.
Erkki Tapani Juhani
Pidän verkkosivujen käyttäjäystävällisyydestä sekä samanaikaisen eri yhtiöiden välisen hintavertailun helppoudesta.
Antti Tavern
Vuokrasimme auton Alicantessa. Palvelu oli ystävällistä ja henkilökunta avuliasta. Vuokraisin avian varmasti auton toistamiseen samaa kautta.
Toni Jauhiainen
Halpavuokraauto.fi on loistava verkkosivusto auton vuokraamiseen. Olemme käyttäneet heidän palveluitaan jo vuosikausia törmäämättä kertaakaan ongelmiin.
Jarno Määttä
Vuokrasin auton Helsingissä käydessäni. Varaaminen oli nopeaa ja vaivatonta, ja Hertzin henkilökunta oli avulias ja ystävällinen.
Mari Myller

Miksi vuokrata meiltä

Taatut alhaiset hinnat

Rajoittamattomat kilometrit

Sisältää vakuutuksen ja verot

24 tunnin asiakaspalvelu

Ei luottokorttimaksuja

Ei kätkettyjä kustannuksia

Autonvuokraus Novi Sad

Halpavuokraauto.fi vertailee useiden autonvuokrausyritysten tarjoamia vuokrahintoja ja löytää parhaan autonvuokraushinnan. Kaikki vuokra-autot Novi Sad sisältävät tarpeellisen vakuutussuojan ja rajattomat kilometrit.

Novi Sad miniopas

Autovuokraamo Novi Sad
Autonvuokraus Novi Sad

Novi Sad – ja 210000 asukasta (370000 pääkaupunkiseudulla) on Serbian toiseksi suurin kaupunki.Se sijaitsee maan pohjoisosassa – Tonavan – ja on pääoman autonomisen alueen Vojvodinan. Ei Novi Sad sijaitsee, on ollut selvityksen kivikaudelta lähtien – mutta kaupunki sai nykyisen nimensä ja byprivilegier ensimmäisenä 1748.

Yksi kaupungin tärkeimmistä nähtävyyksistä ovat Petrovaradinin linnoituksen Tonavan oikealla rannalla (jossa on myös museo). Muuten, Novi Sad, useita monumentaalisia kirkkoja ja kaunis juutalainen synagoga. Lisäksi on olemassa useita mielenkiintoisia museoita – mukaan lukien Vojvodina Museum (yli 400000 esineiden) ja määrä sekä vieraili taidemuseot ja galleriat.

Novi Sad on myös tunnettu paikka suuri musiikin festivaali EXIT heinäkuussa vuosittain, jossa voi kuulla monia kansainvälisiä bändejä elää – eri lajityyppejä (rock, tekno, hip-hop, reggae jne.).

Ei ole lentokenttä Novi Sad. Lähin on Nikola Tesla International Airport pääkaupungin Belgradin ca. 70 km lounaaseen Novi Sad.