Autovuokraamo Latvia

Vertailemme 1 600 yritystä löytääksemme parhaan hinnan vuokra-autollesi

Vuokraamani Mini Cooper oli siisti ja uusi, ja lisäksi sain sen todella edulliseen hintaan.
Erkki Tapani Juhani
Pidän verkkosivujen käyttäjäystävällisyydestä sekä samanaikaisen eri yhtiöiden välisen hintavertailun helppoudesta.
Antti Tavern
Vuokrasimme auton Alicantessa. Palvelu oli ystävällistä ja henkilökunta avuliasta. Vuokraisin avian varmasti auton toistamiseen samaa kautta.
Toni Jauhiainen
Halpavuokraauto.fi on loistava verkkosivusto auton vuokraamiseen. Olemme käyttäneet heidän palveluitaan jo vuosikausia törmäämättä kertaakaan ongelmiin.
Jarno Määttä
Vuokrasin auton Helsingissä käydessäni. Varaaminen oli nopeaa ja vaivatonta, ja Hertzin henkilökunta oli avulias ja ystävällinen.
Mari Myller

Miksi vuokrata meiltä

Taatut alhaiset hinnat

Rajoittamattomat kilometrit

Sisältää vakuutuksen ja verot

24 tunnin asiakaspalvelu

Ei luottokorttimaksuja

Ei kätkettyjä kustannuksia

Autonvuokraus Latvia

Halpavuokraauto.fi vertailee useiden autonvuokrausyritysten tarjoamia vuokrahintoja ja löytää parhaan autonvuokraushinnan. Kaikki vuokra-autot Latvia sisältävät tarpeellisen vakuutussuojan ja rajattomat kilometrit.

Latvia miniopas

Latvia
Autonvuokraus Latvia

Latvian (2,2 miljoonaa asukasta vuonna 2009) sijaitsee koillisosassa Euroopassa, Itämereen lännessä, Viro pohjoisessa Venäjällä itään, Valko kaakkoon ja Liettuan etelään.Latvia oli aikoinaan Neuvostoliiton mutta itsenäistyi vuonna 1991.

Maisema Latviassa on metsiä, hedelmällinen lavlandssletter, suot ja lukemattomat pienet joet ja järvet. Korkein kohta maassa on Gaizinkalns sijaitsee 312 m.

Latvia on meri ja lauhkea ilmasto, viileät kesät ja viileää, kosteat talvet.

Pääkaupunki Riika on 750000 asukasta (2008), joka sijaitsee luoteeseen maassa – Riianlahdella.Kaupungissa on tärkeä satama, ja lauttaliikenteen sekä Saksassaja Ruotsissa. Matkailukohteita Riika on ”Old Town” on mainittu, ja monia keskiaikaisia rakennuksia. Myös Riian linnaa ja Dome Cathedral from 1211 ovat suosittuja nähtävyyksiä.

Muita suuria kaupunkeja Latvia Daugavpils ja Liepaja.

Maan tärkein lentokenttä on Riian kansainvälinen lentokenttä sijaitsee 13 km lounaaseen pääkaupungissa.

Halpavuokraauto.fi hakee hinnat useiden autovuokraamojen tarjoajien Latviassa. Varaa vuokra-auto Latviassa tänään ja löytää paras tapa tutustua maahan.