Säästä jopa 70 % autonvuokrauksesta

Vertailemme 1 600 yritystä löytääksemme parhaan hinnan vuokra-autollesi

tick-2Taatut alhaiset hinnat

tick-2Sisältää vakuutuksen ja verot

tick-2Ei kätkettyjä kustannuksia

tick-2Rajoittamattomat kilometrit

tick-2Ei luottokorttimaksuja

tick-224 tunnin asiakaspalvelu

Vuokraamani Mini Cooper oli siisti ja uusi, ja lisäksi sain sen todella edulliseen hintaan.
Erkki Tapani Juhani
Pidän verkkosivujen käyttäjäystävällisyydestä sekä samanaikaisen eri yhtiöiden välisen hintavertailun helppoudesta.
Antti Tavern
Vuokrasimme auton Alicantessa. Palvelu oli ystävällistä ja henkilökunta avuliasta. Vuokraisin avian varmasti auton toistamiseen samaa kautta.
Toni Jauhiainen
Halpavuokraauto.fi on loistava verkkosivusto auton vuokraamiseen. Olemme käyttäneet heidän palveluitaan jo vuosikausia törmäämättä kertaakaan ongelmiin.
Jarno Määttä
Vuokrasin auton Helsingissä käydessäni. Varaaminen oli nopeaa ja vaivatonta, ja Hertzin henkilökunta oli avulias ja ystävällinen.
Mari Myller

Autonvuokraus Ventspils

Halpavuokraauto.fi vertailee useiden autonvuokrausyritysten tarjoamia vuokrahintoja ja löytää parhaan autonvuokraushinnan. Kaikki vuokra-autot Ventspils sisältävät tarpeellisen vakuutussuojan ja rajattomat kilometrit.

Ventspils miniopas

Autovuokraamo Ventspils

Autonvuokraus Ventspils

Ventspils sijaitsee 160 km norvest ja Riika River Ventas markkinat Itämerellä.Ventspils sijaitsee länsirannikolla Latvia on Itämerellä.43000 asukkaat asuvat Ventspils.Kaupunki on yksi Euroopan vilkkaimpia satamia ja vienti mukaan luettuna öljy ja kemikaalit. Sieltä lautalla Tukholmaan .

Ventspils kasvoi noin linna 1200-luvulla. Kaupungista tuli kaupunki 1369, ja oli hansakaupunki. Liivin linna on yksi vanhimmista keskiajalla linnoja, jotka ovat säilyneet. Vuonna 1939 puna-armeija sijoitettu tukikohta kaupunkiin. Ventspils on merenrantalomakeskus ja kalastajakylä hyvin båtkolleksjon ja ankkuri kokoelma.

Ventspils kansainvälinen lentokenttä sijaitsee noin viiden kilometrin päässä kaupungin keskustasta.

Suomi