Vertailemme 1 600 yritystä löytääksemme parhaan hinnan vuokra-autollesi

Vuokraamani Mini Cooper oli siisti ja uusi, ja lisäksi sain sen todella edulliseen hintaan.
Erkki Tapani Juhani
Pidän verkkosivujen käyttäjäystävällisyydestä sekä samanaikaisen eri yhtiöiden välisen hintavertailun helppoudesta.
Antti Tavern
Vuokrasimme auton Alicantessa. Palvelu oli ystävällistä ja henkilökunta avuliasta. Vuokraisin avian varmasti auton toistamiseen samaa kautta.
Toni Jauhiainen
Halpavuokraauto.fi on loistava verkkosivusto auton vuokraamiseen. Olemme käyttäneet heidän palveluitaan jo vuosikausia törmäämättä kertaakaan ongelmiin.
Jarno Määttä
Vuokrasin auton Helsingissä käydessäni. Varaaminen oli nopeaa ja vaivatonta, ja Hertzin henkilökunta oli avulias ja ystävällinen.
Mari Myller

Miksi vuokrata meiltä

Taatut alhaiset hinnat

Rajoittamattomat kilometrit

Sisältää vakuutuksen ja verot

24 tunnin asiakaspalvelu

Ei luottokorttimaksuja

Ei kätkettyjä kustannuksia

Autonvuokraus Riika Lentokenttä

Halpavuokraauto.fi vertailee useiden autonvuokrausyritysten tarjoamia vuokrahintoja ja löytää parhaan autonvuokraushinnan. Kaikki vuokra-autot Riika Lentokenttä sisältävät tarpeellisen vakuutussuojan ja rajattomat kilometrit.

Riika Lentokenttä miniopas

Autovuokraamo Riika Lentokenttä
Autonvuokraus Riika Lentokenttä

Riian kansainvälinen lentokenttä (RIX) on 10 km länteen Riian. Se on suurin lentoasema Baltian maissa. On hyvä bussiyhteys Riikaan ja lentokentälle.Biluteleiefirmaene läsnä lentoaseman Sixt, Hertz, Europcar, Avis, AddCar, Auto5 ja Transporent.

4.066.793 matkustajaa kävi lentokentällä 2009. Riiasta voi matkustaa suoraan yli 60 kohteeseen 30 eri maassa. Se on kolme terminaalia, ja on käynyt läpi useita remonteissa aikaisemmin, viimeksi terminaali avattiin vuonna 2006. Liga Airport on tärkein keskus airBaltic, joka on yritys, joka lentää eniten kohteisiin.

Riian kansainvälinen lentokenttä on hyvä ostos tarjouksia ja verovapaiden kauppojen, muotia, asusteita ja ostoksia matkamuistoja ja erikoisuuksia Latvia. On olemassa myös useita kahviloita, baareja ja ravintoloita lentoasemalla. Muita palveluja ovat langattomat Internet, kappeli, pankki, konferenssikeskus ja posti. Yksi lähin hotellit Best Western Hotel Mara sijaitsee noin 1,5 km päässä lentokentältä.