Vertailemme 1 600 yritystä löytääksemme parhaan hinnan vuokra-autollesi

Vuokraamani Mini Cooper oli siisti ja uusi, ja lisäksi sain sen todella edulliseen hintaan.
Erkki Tapani Juhani
Pidän verkkosivujen käyttäjäystävällisyydestä sekä samanaikaisen eri yhtiöiden välisen hintavertailun helppoudesta.
Antti Tavern
Vuokrasimme auton Alicantessa. Palvelu oli ystävällistä ja henkilökunta avuliasta. Vuokraisin avian varmasti auton toistamiseen samaa kautta.
Toni Jauhiainen
Halpavuokraauto.fi on loistava verkkosivusto auton vuokraamiseen. Olemme käyttäneet heidän palveluitaan jo vuosikausia törmäämättä kertaakaan ongelmiin.
Jarno Määttä
Vuokrasin auton Helsingissä käydessäni. Varaaminen oli nopeaa ja vaivatonta, ja Hertzin henkilökunta oli avulias ja ystävällinen.
Mari Myller

Miksi vuokrata meiltä

Taatut alhaiset hinnat

Rajoittamattomat kilometrit

Sisältää vakuutuksen ja verot

24 tunnin asiakaspalvelu

Ei luottokorttimaksuja

Ei kätkettyjä kustannuksia

Autonvuokraus Liepaja Lentokenttä

Halpavuokraauto.fi vertailee useiden autonvuokrausyritysten tarjoamia vuokrahintoja ja löytää parhaan autonvuokraushinnan. Kaikki vuokra-autot Liepaja Lentokenttä sisältävät tarpeellisen vakuutussuojan ja rajattomat kilometrit.

Liepaja Lentokenttä miniopas

Autovuokraamo Liepaja Lentokenttä
Autonvuokraus Liepaja Lentokenttä

Liep?ja International Airport (LPX) on hyvin pieni lentokenttä, joka sijaitsee 7 km itään Liepajan. Se on yksi kolmesta lentokenttiä Latvia. Paras tapa saada välillä lentoaseman ja Liep?ja on linja-autolla tai taksilla. On yleensä vain vähän tietoa lentokentästä.

Liepaja lentokenttä toimii sekä charter-ja reittilentoja, kotimaisia ja kansainvälisiä kohteita, kuten MoskovassaHampurin ja Kööpenhaminan. AirBaltic on ainoa lentoyhtiö, joka on säännöllisiä lentoja ympäri vuoden.

Lentokentällä on hyvin vaatimaton valikoima palveluita. On tulli-free-myymälä, mutta ei ole ravintoloita tai kahviloita. Liep?ja International Airport on myös ensiapuasema.