Vertailemme 1 600 yritystä löytääksemme parhaan hinnan vuokra-autollesi

Vuokraamani Mini Cooper oli siisti ja uusi, ja lisäksi sain sen todella edulliseen hintaan.
Erkki Tapani Juhani
Pidän verkkosivujen käyttäjäystävällisyydestä sekä samanaikaisen eri yhtiöiden välisen hintavertailun helppoudesta.
Antti Tavern
Vuokrasimme auton Alicantessa. Palvelu oli ystävällistä ja henkilökunta avuliasta. Vuokraisin avian varmasti auton toistamiseen samaa kautta.
Toni Jauhiainen
Halpavuokraauto.fi on loistava verkkosivusto auton vuokraamiseen. Olemme käyttäneet heidän palveluitaan jo vuosikausia törmäämättä kertaakaan ongelmiin.
Jarno Määttä
Vuokrasin auton Helsingissä käydessäni. Varaaminen oli nopeaa ja vaivatonta, ja Hertzin henkilökunta oli avulias ja ystävällinen.
Mari Myller

Miksi vuokrata meiltä

Taatut alhaiset hinnat

Rajoittamattomat kilometrit

Sisältää vakuutuksen ja verot

24 tunnin asiakaspalvelu

Ei luottokorttimaksuja

Ei kätkettyjä kustannuksia

Autonvuokraus Liepaja

Halpavuokraauto.fi vertailee useiden autonvuokrausyritysten tarjoamia vuokrahintoja ja löytää parhaan autonvuokraushinnan. Kaikki vuokra-autot Liepaja sisältävät tarpeellisen vakuutussuojan ja rajattomat kilometrit.

Liepaja miniopas

Autovuokraamo Liepaja
Autonvuokraus Liepaja

Liepaja sijaitsee pitkin länsirannikkoa Latvia, Itämeren.Liepaja on Latvian kolmanneksi suurin kaupunki ja on 90000 asukasta. Liepaja on laivayhteydet Saksaan ja jäätymätön satama.

Maan entinen pääkaupunki oli pitkään Venäjän tärkein satama Itämerellä.Kaupunki on jaettu kahteen osaan: Liepaja kaupunki ja Karosta. Jälkimmäinen muodostaa pohjoisin osa ja oli entinen salainen Neuvostoliiton militærby. Kun Neuvostoliiton ja Latvian vapautuminen 25000 Venäläiset jättivät kaupungin, kun taas 6000 jäi kaupunkiin niin on haamu hahmo. Vuonna Karosta on kahdeksan linnoituksia, joista kaksi maata rannalla. Vuonna Karosta on myös ortodoksinen katedraali noin tyypillinen Neuvostoliiton rakennuksia. Molemmat osat kaupungin Liepaja on upeita rantoja ja valkoinen. Tämä musiikin festivaali järjestetään, Baltic Beach Party on kunkin enemmän.Liepajan on kylpylä, ja järvi on kaupunki, maan viidenneksi suurin.

Liepaja Palanga Lentokenttä sijaitsee 65 kilometriä kaupungista etelään.