Autovuokraamo Japani

Vertailemme 1 600 yritystä löytääksemme parhaan hinnan vuokra-autollesi

Vuokraamani Mini Cooper oli siisti ja uusi, ja lisäksi sain sen todella edulliseen hintaan.
Erkki Tapani Juhani
Pidän verkkosivujen käyttäjäystävällisyydestä sekä samanaikaisen eri yhtiöiden välisen hintavertailun helppoudesta.
Antti Tavern
Vuokrasimme auton Alicantessa. Palvelu oli ystävällistä ja henkilökunta avuliasta. Vuokraisin avian varmasti auton toistamiseen samaa kautta.
Toni Jauhiainen
Halpavuokraauto.fi on loistava verkkosivusto auton vuokraamiseen. Olemme käyttäneet heidän palveluitaan jo vuosikausia törmäämättä kertaakaan ongelmiin.
Jarno Määttä
Vuokrasin auton Helsingissä käydessäni. Varaaminen oli nopeaa ja vaivatonta, ja Hertzin henkilökunta oli avulias ja ystävällinen.
Mari Myller

Miksi vuokrata meiltä

Taatut alhaiset hinnat

Rajoittamattomat kilometrit

Sisältää vakuutuksen ja verot

24 tunnin asiakaspalvelu

Ei luottokorttimaksuja

Ei kätkettyjä kustannuksia

Autonvuokraus Japani

Halpavuokraauto.fi vertailee useiden autonvuokrausyritysten tarjoamia vuokrahintoja ja löytää parhaan autonvuokraushinnan. Kaikki vuokra-autot Japani sisältävät tarpeellisen vakuutussuojan ja rajattomat kilometrit.

Japani miniopas

Autovuokraamo Japani
Autonvuokraus Japani

Autonvuokraus Japani

Japani sijaitsee Itä-Aasiassa, Tyynenmeren alueella, ja on 127 miljoonaa asukasta (2008). Japani koostuu useista saarista, jossa suurin on Kyushu, Shikoko, Honshun ja Hokkaidon. Honshun on suurin saari. Lisäksi maassa on yli 3000 saarta. Maa on rantaviivaa Japanin meren (suhteessa Tyynenmeren alue).

Maisema Japani on vuoristoinen ja korkeimmilla vuorilla – Fuji – on 3776 m. Ilmasto on yleensä leuto, neljä vuodenaikaa – missä talvet ovat kylmiä. Eteläisimmässä Japanissa, mutta on subtrooppinen meri-ilmaston kanssa lämpimät talvet ja kuumat kesät.

Pääoman Tokyo sijaitsee itään saaren Honshu, ja siinä on 12 miljoonaa asukasta.Tokio on maan keskus rahoittaa kaupan ja teollisuuden. Kaksi jokea Sumida-ja Tama virtaa kaupungin läpi.

Merkittäviä nähtävyyksiä Tokion Meiji temppeli vuodelta 1867, Imperial Palace ja Tokyo Tower – tornista on 333 metriä.

Japani on ainutlaatuinen kulttuuri – sekä taiteen, musiikin, tanssin ja käsitöitä. Maalla on myös ainutlaatuinen ruokaperinne. Monet turistit matkustaa Japaniin keväällä – kun kaunis kirsikkapuut kukkivat.

Suosituin kaupungit Japanissa Tokio, satamakaupunki Hiroshima, Kanazawa, KiotoNagasaki, Nara (monet buddhalaiset temppelit ja historialliset rakennukset), Osaka, Sapporo ja Sendai.

Päälentoasemilla Japanissa: Naritan kansainvälinen lentoasema – sijaitsee 60 km itään Tokion ja Kansain kansainvälinen lentoasema – sijaitsee 50 km kaakkoon kaupungin Osakassa.

Holidays in Japani ei ole koskaan ollut halvempaa. Kokeile hakukone ja löytää yllättävän edullisesti auton vuokraus ympäri Japania.