Säästä jopa 70 % autonvuokrauksesta

Vertailemme 1 600 yritystä löytääksemme parhaan hinnan vuokra-autollesi

tick-2Taatut alhaiset hinnat

tick-2Sisältää vakuutuksen ja verot

tick-2Ei kätkettyjä kustannuksia

tick-2Rajoittamattomat kilometrit

tick-2Ei luottokorttimaksuja

tick-224 tunnin asiakaspalvelu

Vuokraamani Mini Cooper oli siisti ja uusi, ja lisäksi sain sen todella edulliseen hintaan.
Erkki Tapani Juhani
Pidän verkkosivujen käyttäjäystävällisyydestä sekä samanaikaisen eri yhtiöiden välisen hintavertailun helppoudesta.
Antti Tavern
Vuokrasimme auton Alicantessa. Palvelu oli ystävällistä ja henkilökunta avuliasta. Vuokraisin avian varmasti auton toistamiseen samaa kautta.
Toni Jauhiainen
Halpavuokraauto.fi on loistava verkkosivusto auton vuokraamiseen. Olemme käyttäneet heidän palveluitaan jo vuosikausia törmäämättä kertaakaan ongelmiin.
Jarno Määttä
Vuokrasin auton Helsingissä käydessäni. Varaaminen oli nopeaa ja vaivatonta, ja Hertzin henkilökunta oli avulias ja ystävällinen.
Mari Myller

Autonvuokraus Kobe

Halpavuokraauto.fi vertailee useiden autonvuokrausyritysten tarjoamia vuokrahintoja ja löytää parhaan autonvuokraushinnan. Kaikki vuokra-autot Kobe sisältävät tarpeellisen vakuutussuojan ja rajattomat kilometrit.

Kobe miniopas

Autovuokraamo Kobe

Autonvuokraus Kobe

Kobe on kaupunki 30 km länteen Osakassa saarella Honshun. Kobe sijaitsee Osakabukta. Kaupunki on pääkaupunki Hyogon saarnata pisteet, ja se on osa pääkaupunkiseudun ja Hanshin. Noin. 1,5 miljoonaa asuu Kobe, joka on yksi Japanin tärkeimmistä satamakaupungeissa.Kobe on silta yhteydessä saaren Awaji.

Kobe oli yksi ensimmäisistä Japanin kaupunkeihin alkoi kauppaa lännen kanssa vuonna 1868. Kobe ei siis ole yllättävää useita taloja länsimaissa. Vuonna 1995 Kobe iski voimakas maanjäristys, 7,3 Richterin asteikolla. Nunobiki vesiputouksia, yksi Japanin suurimmista, joka sijaitsee Kobe. Vierailijat voivat köysiradalla Mount Rokko, jossa on puisto ja upea näköala Osaka Bay. Kobe on puistoja ja kukka tiloilla. Kaupungissa on myös nähtävyyksiä, kuten Hyogon taidemuseo, panimot ja sake tuotannossa.   Kobe järjestää muotinäytöksiä lopulla elo-syyskuussa, ja jazz-festivaali lokakuussa.

Kobe Airport sijaitsee 7 kilometrin päässä keskustasta Kobe, Kansain ja 24 km päässä Kobe.

Suomi