Säästä jopa 70 % autonvuokrauksesta

Vertailemme 1 600 yritystä löytääksemme parhaan hinnan vuokra-autollesi

tick-2Taatut alhaiset hinnat

tick-2Sisältää vakuutuksen ja verot

tick-2Ei kätkettyjä kustannuksia

tick-2Rajoittamattomat kilometrit

tick-2Ei luottokorttimaksuja

tick-224 tunnin asiakaspalvelu

Vuokraamani Mini Cooper oli siisti ja uusi, ja lisäksi sain sen todella edulliseen hintaan.
Erkki Tapani Juhani
Pidän verkkosivujen käyttäjäystävällisyydestä sekä samanaikaisen eri yhtiöiden välisen hintavertailun helppoudesta.
Antti Tavern
Vuokrasimme auton Alicantessa. Palvelu oli ystävällistä ja henkilökunta avuliasta. Vuokraisin avian varmasti auton toistamiseen samaa kautta.
Toni Jauhiainen
Halpavuokraauto.fi on loistava verkkosivusto auton vuokraamiseen. Olemme käyttäneet heidän palveluitaan jo vuosikausia törmäämättä kertaakaan ongelmiin.
Jarno Määttä
Vuokrasin auton Helsingissä käydessäni. Varaaminen oli nopeaa ja vaivatonta, ja Hertzin henkilökunta oli avulias ja ystävällinen.
Mari Myller

Autonvuokraus Aomori

Halpavuokraauto.fi vertailee useiden autonvuokrausyritysten tarjoamia vuokrahintoja ja löytää parhaan autonvuokraushinnan. Kaikki vuokra-autot Aomori sisältävät tarpeellisen vakuutussuojan ja rajattomat kilometrit.

Aomori miniopas

Autovuokraamo Aomori

Autonvuokraus Aomori

Aomori in Japani on kaukana pohjoisessa saarella Honshu kello Mutsubukta.Noin. 309000 asukkaat asuvat satamakaupunki, joka vie kalat ja puu.

Aomori on kuuluisa Nebutafestivalen, joka on suurin japanilainen festivaali. Nebuta järjestetään vuosittain 2 7 elokuu Elokuuta ja päättyy paraati valaistu lyhdyt ja tanssijoiden puvut. Niille, jotka eivät käy Aomori aikana festivaali on näyttelyn Nebutanosato kuvia festivaalin. Aomoris turistikeskus, Aspam Center, on kolmion rakennuksessa, joka on osoittanut. On myös hyvä näköalapaikka Aomori. Kaupungissa on nähtävyyksiä, kuten akvaario delfiinien osoittaa, ja museoita. Lautta Yotei-Maru lautta, joka kulki välillä Hokkaido ja Amori ennen Seikans tunneli tuli, on nykyään museo biergarten. Ympäröivän alueen kauniin järven Towada ja Hakkoidafjellene, jolla on hyvä vaellus.

Aomori Airport on noin. 12 km lounaaseen kaupungin Aomori.

Suomi