Vertailemme 1 600 yritystä löytääksemme parhaan hinnan vuokra-autollesi

Vuokraamani Mini Cooper oli siisti ja uusi, ja lisäksi sain sen todella edulliseen hintaan.
Erkki Tapani Juhani
Pidän verkkosivujen käyttäjäystävällisyydestä sekä samanaikaisen eri yhtiöiden välisen hintavertailun helppoudesta.
Antti Tavern
Vuokrasimme auton Alicantessa. Palvelu oli ystävällistä ja henkilökunta avuliasta. Vuokraisin avian varmasti auton toistamiseen samaa kautta.
Toni Jauhiainen
Halpavuokraauto.fi on loistava verkkosivusto auton vuokraamiseen. Olemme käyttäneet heidän palveluitaan jo vuosikausia törmäämättä kertaakaan ongelmiin.
Jarno Määttä
Vuokrasin auton Helsingissä käydessäni. Varaaminen oli nopeaa ja vaivatonta, ja Hertzin henkilökunta oli avulias ja ystävällinen.
Mari Myller

Miksi vuokrata meiltä

Taatut alhaiset hinnat

Rajoittamattomat kilometrit

Sisältää vakuutuksen ja verot

24 tunnin asiakaspalvelu

Ei luottokorttimaksuja

Ei kätkettyjä kustannuksia

Autonvuokraus Chiba

Halpavuokraauto.fi vertailee useiden autonvuokrausyritysten tarjoamia vuokrahintoja ja löytää parhaan autonvuokraushinnan. Kaikki vuokra-autot Chiba sisältävät tarpeellisen vakuutussuojan ja rajattomat kilometrit.

Chiba miniopas

Autovuokraamo Chiba
Autonvuokraus Chiba

Chiba on kaupunki saarella Honshu, 35 km itään Tokioon vuonna Japanissa. Chiba sijaitsee Tokiossa Bay, on tärkeä satamakaupunki. Kaupunki on pääkaupunki prefektoratet samalla nimellä ja on noin. 934000 asukasta. (2006)

Chiba on kuuluisa sen monorail, pisin lajissaan maailman mukaan Guinness World Records. Kaupunki   on teknologiby ennen kaikkea, ja oli perustamassa William Gibsonin kyberpunk romaanin Neurovelho.Tornista Chiba Port Tower, joka on 112 metriä korkea on hyvä tarkastella alueen. Kaupunki on nähtävyydet kuten Palace Chiba, joka on rekonstruktio, ja puisto Aoba ei Mori Koen, sen kirsebærblomstre. Täällä on eläintarha panda. Mitsui ravintolassa on hyvä ostos. Vierailijat voivat päiväretki Tokion Disneyland, tai käydä Tekohiekkaranta, Inage, joka oli Japanin ensimmäinen. Esikaupunkialueella Baytown on paikka, jossa monet Japanin tallennettujen TV.

Naritan kansainvälinen lentoasema on noin. 44 km päässä Chiba.